Micro Matic logo
Logg inn

Nye Gira X1 - Smarthuset på mobilen

Med omfattende funksjonalitet og en rimelig pris, gjør den nye Gira X1 visualisering og automatisering av KNX-anlegget i en bolig mer praktisk og tilgjengelig enn noen gang tidligere.

31.05.2017

Bygger du KNX-boliger, er du kanskje blant dem som har ventet på et produkt som Gira X1 - et produkt som samler de sentrale funksjonene i mindre smarthusprosjekter. Gira X1 byr på en rekke måter å automatisere et KNX-system, i tillegg til å fungere som en visualiseringsserver.

  • Visualiseringsserver og logikkmodul i samme produkt
  • Inntil 250 funksjoner pr. prosjekt styres via app
  • Inntil 10 samtidige brukere - ingen brukerlisenser
  • Fjernprogrammering via VPN

Fjernstyring av huset via app

Med Gira X1 styres og kontrolleres KNX-installasjonen via en brukervennlig app på mobil eller nettbrett - Uansett om man befinner seg hjemme eller borte. Appen visualiserer og tilgjengeliggjør smarthusfunksjoner som dimming, brytere av/på, persienne-/markisestyring, varmestyring, timere og scenarier. Selv kameraer kan integreres. For rask tilgang til ofte brukte funksjoner, kan hjemskjermen tilpasses av brukeren.
Mer om Gira X1-appen på Gira.com

Rask og enkel installasjon

De mange mulighetene til tross; Gira X1 krever hverken mye plass eller ektra spesialistkunnskap. Produktet tar kun opp to modulplasser på DIN-skinnen og konfigureres enkelt via Gira Project Assistants intuitive grensesnitt. Dermed kan hvilken som helst installatør, med kun et minimum av kursing fra Micro Matic eller via Gira Academy, hjelpe kunden i gang med sitt første smarthus. Gira Project Assistant reduserer bruken av ETS til et minimum.

Funksjoner som visuell simulering av logiske funksjoner og mulighet til å sette opp og vedlikeholde prosjektet eksternt via internett og VPN forenkler oppstartsprosessen og senker sluttkosten for kunden.

Sikker mot hacking

Sikkerhet er avgjørende der KNX-anlegg skal kunne fjernstyres via mobile enheter. Gira X1 har integrert VPN-server for å tilfredsstille de høyeste sikkerhetskrav. I tillegg er kommunikasjonen mellom Gira X1 og både Gira Project Assistant og mobilapplikasjonen alltid kryptert.
Mer om datasikkerhet på Gira.com

X1, Homeserver, eller Facilityserver?

Skal du velge Homserver, Facilityserver eller X1? Egenskapene til Gira X1 gjør den til et perfekt valg for styring av KNX-anlegget i én enkelt bolig. For styring av spesielt store KNX-anlegg, eller dersom man vil styre flere KNX-anlegg med en server, anbefales Homeserver. Eksempler på dette kan være: Styring til et hotell, flere leiligheter i et leilighetskomplekser, eller dersom man har KNX i både hus og hytte.

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.