Micro Matic logo
Logg inn

MicroCheck® ladestasjonstester med app

MicroCheck® er et testinstrument for Mode 3 Type 2 ladestasjoner for elektriske kjøretøyer, og benyttes til funksjonstesting, feilsøking og dokumentasjon.

15.11.2021

MicroCheck

Mange testmuligheter

Med MicroCheck® kan du enkelt sjekke om det er spenning på de rette fasene, innstilt strømverdi for maksimal ladeeffekt, simulere bilens ladestatuser, kontrollere laderens lysdioder – og reaksjoner ved eventuelle feil.

MicrkCheck ladestasjonstester

På håndtaket til MicroCheck® er det hele 5 innganger for standard 4 mm testplugger. Ved å tilkoble et måleinstrument, kan du dermed måle nøyaktige fasespenninger, kjøre jordfeilbrytertest og sjekke kontinuitet ved behov.

Tid og penger spart

Med MicroCheck® kan du nå gjennomføre en grundig kontroll av installasjonen, der du tidligere måtte nøye deg med å måle spenning på tilkobling av laderens primærside, ofte uten tilgang på en elbil, for å sjekke om laderen faktisk virket som den skulle.

For deg som installatør vil dette spare verdifull tid i forbindelse med kontroll og feilsøking, og det vil sikre en fungerende ladestasjon for kunden. Ved å avdekke feil på installasjon, eller lader, samtidig som intallasjonen utføres, unngår du kostbar og unødvendig retur til kunden for feilsøking.

Alle krav tilfredsstilt

MicroCheck® betjenes ved hjelp av integrert skjerm og menyknapper på ladestasjonstesteren, eller med MicroCheck®–appen. Appen kommuniserer via blåtann, og byr på utvidet funksjonalitet. Appen vil også gjøre det enklere å utføre testingen hvis ladestasjonens plassering gjør det vanskelig å se MicroChecks® integrerte skjerm.

MicroCheck betjenes via knapper på ladestasjonstester eller egen app

Utvidet funksjonalitet med app

I appen får du mulighet til å fylle ut en testrapport for ladepunktet, som tilfredsstiller kravene til dokumentasjon, funksjon og prøving iht. FEL§12 og NEK 400 del 6 og 7. Ferdig dokumentasjon kan sendes på e-post direkte fra appen. Med en godt dokumentert ladeinstallasjon har installatør et verdifullt verktøy i en eventuell diskusjon med kunde, eller leverandør av elbillader, som ikke virker som planlagt.

MicroCheck leveres i praktisk oppbevaringskoffert

MicroCheck® leveres i en praktisk oppbevaringskoffert som også inneholder en USB ladekabel for lading av testeren.

Les mer om MicroCheck

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.