Micro Matic logo
Logg inn

Overspenningsvern

Overspenningsvern brukes i elektriske installasjoner for å beskytte anlegget og det tilkoblede utstyret mot skadelige overspenninger.

Disse uønskede overspenningene eller såkalte transienter oppstår ved lynnedslag og større inn- og utkoblinger på strømnettet fra f.eks. nettstasjoner. I de aller fleste tilfeller kan vi beskytte oss mot disse overspenningene ved å installere overspenningsvern.

Overspenningsvern deles inn i 3 kategorier, Grovvern (T1), Mellomvern (T2) og Finvern (T3) og Micro Matic leverer vern i alle kategorier. Kombivern T1+T2 kan og leveres med gassavleder. Standard vern med varistor gir en lekkasje mot jord mens vern med gassavleder (LCF) ikke gir noen lekkasje mot jord, spesielt gunstig for nettstasjoner og signalskap tilknyttet luftnett.

Under ser du et lite utvalg av vern vi tilbyr, eller se hele utvalget vårt av overspenningsvern.

Finn forhandler

Micro Matics produkter og løsninger er tilgjengelig gjennom forskjellige forhandlere avhengig av om du er proff- eller privatkunde.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.