Micro Matic logo
Logg inn

Sentralstyrt varme hos Fitjar Mekaniske Verksted

Nå blir det orden på varmen i modulbyggene hos Fitjar Mekaniske Verksted! De har investert i Microtemp Sentralstyring – som gir full kontroll og oversikt over varmen og energiforbruket i byggene.

Fitjar Mekaniske Verksted har omkring 200 overnattingsrom fordelt på fire modulbygg. For å få ned strømforbruket på bygga, ønska de å sentralstyre varmen til hvert enkelt rom.

Det er nå installert Microtemp Sentralstyring på 108 av rommene (to modulbygg) med planer om å installere på de siste rommene i løpet av våren 2023.

— Jeg får ingen tilbakemeldinger fra beboerne, som alltid er et godt tegn. Da fungerer varmen som den skal – for de sier fra hvis noe ikke er godt nok, flirer Stein Gunnar Halleraker, logistikk og HMS-ansvarlig hos Fitjar MV.

God magefølelse

Systemet i det første modulbygget ble installert av Årskog Elektro. Etter noen uker med innkjøring og feilsøking, fungerer nå anlegget utmerket. Systemet ble installert i november 2022, med påfølgende installasjon i bygg to i januar 2023.

— Sentralstyringen i det andre bygget installerte vi selv, da vi hadde litt mer kapasitet hos egne elektrikere. Det gikk raskt og knirkefritt, siden vi nå visste hvordan det gjøres, forteller Halleraker, som avslutter:

— Vi heiser ikke flagget helt til topps enda, men magefølelsen min sier meg at dette er en svært god investering!

Dette er Microtemp Sentralstyring

Microtemp Sentralstyring er et trådløst varmestyringssystem som gir maksimal komfort med minimalt strømforbruk. Med intuitiv webapp kan varmen justeres og kontrolleres uansett hvor du befinner deg.

  • Hver gateway kan ha 32 termostater/ reléer tilkoblet
  • Hvert system kan ha flere gatewayer
  • Styres med telefonen
  • Samle alle systemene dine i samme app, og bytt mellom anleggene
  • Systemet kommuniserer trådløst (omkring 100 meter rekkevidde)
  • Rekkevidden kan utvides ved å bruke signalforsterkeren i termostatene
  • Natt- og dagsenking kan skreddersys til anlegget

Microtemp Sentralstyring på ett minutt

Produkter

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.