Micro Matic logo
Logg inn
service-og-tjenester-ab167-konkurransekraft-3-micromatic

Sikre en enklere og mer effektiv hverdag?

Visste du at Micro Matic mer enn gjerne bidrar som en kompetansepartner for deg og din bedrift? Vi tilbyr skreddersydde tjenester og servicer for å sikre en enklere og mer effektiv hverdag for våre kunder og samarbeidspartnere.

Vi kan bidra fra rådgivningsfasen, med valg av produkter og løsninger, til programmering, integrering, kontroll og service. Våre høyt kompetente og erfarne fagfolk står til din disposisjon.

Den viktigste helsesjekken

For eksempel kan du, som kunde av Micro Matic, få skreddersydd en serviceavtale, periodisk eller etter behov. Avtalen inneholder at en serviceingeniør kontrollerer, funksjonstester og kvalitetssikrer dine anlegg. På den måten kan du være sikker på dine investeringer blir ivaretatt - både økonomisk og miljøvennlig.

I tillegg kan vi bidra til å øke in-house kompetanse med MicroAkademiet, et soleklart konkurransefortrinn for deg og din bedrift.

Spre budskapet!

Å skape engasjement, kunnskap og etterspørsel blant dine kunder er viktig for å holde deg relevant og tilgjengelig. Om du ikke har ressurser eller mulighet til å produsere innhold selv, produserer vi innhold som for eksempel landingssider, artikler, videoer og inspirerende bilder som vi oppfordrer våre kunder til å bruke i sin egen markedsføring, helt gratis.

Micro Matic - din kompetansepartner!

Service- og tjenester fra Micro Matic

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.