Micro Matic logo

Smarthytte

På hytta er ofte primærbehovet sammensatt av kos, hygge og komfort. En smarthytte yter maksimal komfort med et minimum av energiforbruk ved hjelp av intelligente løsninger. Hva er dine behov på hytta? Vi har satt sammen to løsninger for å møte din smarthyttedrøm!

Komfort

smarthytte-komfort-ab167-micromatic (1).jpg

Komfort passer godt til deg som skal gjøre små oppgraderinger eller pusse opp hytta, og består av kvalitetsprodukter med lekkert design. Med Komfort kan du eksempelvis kontrollere varme, solavskjerming og apparater koblet til stikkontakt både med og uten app. Du kan også enkelt kontrollere belysning både inne og ute. I tillegg får du muligheten til å sette et personlig og unikt preg på hytta med tilgang på et bredt spekter av høykvalitets designprodukter fra prisvinnende Gira.

Komfort+

smarthytte-komfortpluss-ab167-micromatic (1).jpg

Komfort+ er en energieffektiv, trygg og smart løsning som passer for deg som skal bygge helt nytt eller totalrehabilitere hytta. Komfort+ forenkler hyttelivet, gir deg høy komfort og stor fleksibilitet gjennom hele hyttas livsløp. Med Komfort+ kan alle elektriske punkter i hytta styres fra ett sted. I stedet for tradisjonelle brytere på veggen, benyttes smarthyttebrytere og sensorer som styrer lys, lyd, solskjerming, varme etc, basert på scenario, satt opp ut i fra dine preferanser og behov.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.