Micro Matic logo

Tavler

Micro Matic leverer et bredt utvalg av kvalitetsprodukter og løsninger til deg som tavlebygger. Produktene oppfyller gjeldende krav og er tilpasset det norske markedet. Vi tilbyr også muligheten til å handle direkte i vår nettbutikk.

jordfeilovervaaking-energi-micromatic-bb-167-1121.jpg

Jordfeilovervåking

Micro Matic har mange års erfaring og kompetanse innenfor jordfeilovervåking der vi leverer komplett serie for alle typer nett. Alt fra 1-kanals jordfeilreléer til flerkanals jordfeilskannere for detektering av både Type A og Type B jordfeil. Integrert kommunikasjon og oversiktlig digitale displayer gir rask oversikt over status i anlegget. Alle flerkanals jordfeilskannere viser til historikk logg over feil og varslinger hvilket gir en enklere feilsøking ved behov. Tilhørende summasjonstrafoer leveres i mange forskjellige lysåpninger.

CBS-400B og RGU100B for overvåking av både Type A og Type B jordfeil leveres med unik plug & play-tilkobling kun via RJ45. Dette gir en rask og enkel installasjon som reduserer muligheten for feilkobling.

nettanalysatorer-energi-micromatic-bb-167-1021.jpg

Nettanalysatorer

CVM-serien er markedets mest brukte serie av nettanalysatorer, og leveres både som skinnemonterte CVM-E3 eller tavlemonterte CVM-C10. Serien har rask og enkel montasje/konfigurering og oversiktlig display. Analysatorene leveres som standard med integrert kommunikasjon RS485 Modbus/BACnet samt digitale/analoge inn- og utganger. CVM-serien kan også leveres i flere forskjellige modeller med f.eks. Ethernet/Wi-Fi kommunikasjon.

stromtransformatorer-energi-micromatic-bb-167-1021.jpg

Strømtransformatorer

Vi har markedets største utvalg av strømtransformatorer med stort lager for rask levering. Faste, delbare, innen- og utendørs trafoer i standard klasse 0,5 samt klasse 0,2s for avregning. Komplette måleromkoblere for både 230 og 400V i tette eller åpne kapslinger.

kwt-maalere-micromatic-bb-167-1221.jpg

Energimåling

Vi har kompakte modulære kWt-målere i C-serien for alle typer nett. Serien er MID-godkjent og kan brukes for avregning. Videre leverer vi målere med integrert kommunikasjon og RS-485 Modbus kommunikasjon. Målerne har rask og enkel tilkobling der man i tillegg til kWt-visning får nåtidsverdier som strøm, spenning, effekt, timeteller etc.
CEM-C6 er 1 moduls 1-fase målere, maks 100A med integrert kommunikasjon, perfekt til f.eks. elbil-ladere, byggestrøm og hybel.

tavlebygger-overspenningsvern-micromatic-bb-167-1021.jpg

Overspenningsvern

Vi leverer en komplett serie overspenningsvern for alle typer nett. Grovvern (T1), mellomvern (T2) og finvern (T3) med eller uten signalkontakt. Produktene har løsninger for enkel og rask montasje, som f.eks. at sokkelen kan snus for kortest mulig avstand til jord. Grov- og mellomvern kan også leveres som kombinasjonsvern (T1+T2) samt med gassavleder, der det er behov for å unngå lekkasje sammenlignet med standard varistor.

Standard mellomvern i SEM-serien har unik 10 års garanti på løse plugger uansett feilårsak. Garantien gjelder ved bruk i bolig, hytte og leiligheter.

multiflens_AB167_F4F4F4-.jpg

Kabelgjennomføringer

Micro Matic har utviklet en komplett serie HTC multiflenser og KUPO/HIK kabelgjennomføringer for norske installasjoner. Multiflensene og kabelgjennomføringene leveres som minimum IP54 og er egnet for både innendørs og utendørs bruk i temperaturer fra -40°C til +130°C. Multiflenser HTC leveres med festeplugger og kabelgjennomføringer, mens KUPO/HIK leveres med slangeklemmer

Nettbutikk for proffkunder

Er du proffkunde av Micro Matic kan du handle disse varene direkte på nett.

Din kompetansepartner

Trygghet og styrket konkurransekraft gjennom verdiskapende løsninger, rådgivning og tjenester.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.