Micro Matic logo
Logg inn

Valentines-stemning med valentines-bryteren

Lysene dempes og varmen skrus opp. Døra låses, dørklokka deaktiveres og persiennene lukkes. LED-stripene dimmer opp rødt lys mens lun og sensuell Marvin Gaye spiller på stereoen «Let’s get it on…».

Programmer valentines-stemninga rett inn i smarthus-systemet til kundene og knytt hele automasjonen til én knapp, så blir det valentines-stemning med ett enkelt trykk.

— Det finnes mange måter å programmere en valentines-knapp, avhengig av hvilket system og produkter sluttbruker har. Vi anbefaler å bruke KNX, fordi det er det tryggeste og enkleste å bruke for sluttbruker – men et vanlig IoT-system kan også fungere helt fint, forteller Odd Kristian Greaker, vår hus-romantiker og smarthusekspert.

— Her er det bare for alle installatører i hele landet å være kreative og tenke romantikk på hjertenes dag! Og hvis de trenger hjelp eller inspirasjon, er det bare å kontakte oss i Micro Matic, lover Odd Kristian.

Inspirasjon til mulige valentines-funksjoner med en «valentines-bryter»

  • Lyset dempes til stearinlys-stemning (stearinlysene må du dessverre tenne selv)
  • Temperaturen tilpasses så det blir godt og varmt
  • Persiennene lukkes og skjermer for innsyn
  • Ønsket stemningsmusikk settes på (eller bruk vårt forslag på Spotify)
  • TV-en streamer video av en peis
  • Dørklokka deaktiveres og inngangsdøra låses
  • Robotstøvsugeren sendes tilbake til docking
  • Kjøleskapet varsler når drikken har riktig temperatur

Legg alle funksjonene inn i samme automasjon og knytt dem til én enkelt knapp på Tastsensor 4, Glasstaster MDT II Smart eller Gira G1. Vær så god – Valentines-knappen!

Smarte produkter fra kjente europeiske leverandører

Omkring 500 leverandører leverer mer enn 8000 forskjellige produkter til KNX-systemer. Systemet har integrasjon for Sonos, Philips HUE, SmartThings, Google Home – og en hel rekke andre systemer og tjenesteleverandører. Dersom du kjøper kompatible Micro Matic produkter er du helt sikker på at de er produsert i Europa og etterlever de høyeste krav til kvalitet.

Gira G1

KNX G1 er en allsidig rombetjeningsenhet for visualisering og betjening av en rekke funksjoner i bygningen. Lamper, termostater, persienner, musikk – og en rekke andre produkter og tjenester – styres enkelt i displayet, eller ved hjelp av automasjoner. Same funksjonen fra alle KNX-produktene i samme enkle display.

Glasstaster MDT II Smart

Forhåndsprogrammer valentines-automasjonen og knytt den til én enkelt knapp på bryteren. Bryteren kan benyttes som 4/6/8/12-funksjons betjeningspanel, så her er mulighetene for scenarier store. Den perfekte bryteren for å sikre valentinesstemningen 14. februar – og andre stemninger resten av året.

Tastsensor 4 (TS4)

Gira TS4 er det elegante prakteksempelet på at smarte brytere også kan være svært anvendelige. Koble bryteren til KNX-anlegget ditt og kontroller ethvert område og system i huset. Skru på lys eller musikk, lukk eller åpne persiennene, reguler gulvvarme – og en rekke andre funksjoner.

Gira S1

Med Gira S1 kan du «gjemme» alle de usikrede IoT-produktene i hjemmet, bak en mur du vet er sikker og kryptert. Garantert sikker og kryptert tilgang til KNX-anlegget, uavhengig av internettleverandør og nettverksruter.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.