Micro Matic logo
Logg inn

4 millioner grunner til å velge Microtemp

Hvordan har Microtemp blitt en norsk suksess? Hva er årsakene til at kundene velger produktene i Microtemp-serien igjen og igjen?

Historien

I starten av 1980-tallet oppdaget grunnleggerne av Micro Matic et markedsbehov for en termostat for regulering av elektrisk gulvvarme. Prosjektet ble startet opp med den danske kvalitetsleverandøren OJ Electronics, og i 1986 så den første Microtemp-termostaten dagens lys. I senere tid har den kommet i flere varianter og oppdateringer, i henhold til det norske markedets behov.

Kvalitet og miljø

I det kontinuerlige arbeidet for å redusere vårt klimaavtrykk, har vi stor tro på at lavest mulig feilrate og lang teknisk levetid er helt sentralt. I lang tid har vi jobbet med å optimalisere reguleringsteknikken og funksjonaliteten i produktet. Et produkt med god kvalitet og lang holdbarhet minimerer reklamasjoner og ekstra jobb.

Vi var tidlig ute med å ta vekk blyholdig loddetinn fra produksjonen av Microtemp termostater. Emballasjen til Microtemp består av FSC-sertifisert papp fra bærekraftig skogbruk og er enkel å brette sammen og resirkulere etter bruk. Esken er så liten som overhodet mulig for å sørge for plasseffektiv frakt med minst mulig tomrom.

Ett MicroMinutt til overs?

Aleksander fra Micro Matic forteller om økotermostaten Microtemp MTC4 på ett minutt!

Micro Matic som kompetansepartner

Siden den første Microtemp termostaten ble solgt i 1986, har vi solgt mer enn 4 millioner termostater og regulatorer til det norske markedet. På denne reisen har vi tilegnet oss masse erfaring og kompetanse innenfor feltet. Vi mener at grunnen til at Microtemp-termostaten er en folkefavoritt er en kombinasjon av et kvalitetsprodukt som varer, samt våre dyktige fagfolk som gjennom 3 tiår har bistått med sin kompetanse til prosjektering, rådgivning og support.

Vi jobber hver dag for at Microtemp skal fortsette å være et trygt og godt valg, nå og i fremtiden. Når de kommende kravene til økodesigndirektivet trer i kraft, har vi allerede løsningene på plass, og kan veilede våre kunder.

Ønsker du rådgivning til valg av varmestyring til dine prosjekter?

Med vår brede fagkunnskap og lange erfaring, hjelper vi deg gjerne med å velge riktige produkter eller løsning, helt uforpliktende.

Microtemp termostater

Norges mest solgte termostater!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.