Micro Matic logo
Logg inn

Yrkesbygg på Nøtterøy

Hos Løkkeåsveien 22A på Nøtterøy er det de to siste månedene gjennomført en rekke energibesparende investeringer.

I næringsbygget på litt over 1000 kvm har byggeier Kjell S. Norberg (salgssjef Energi & Infra i Micro Matic Norge) fått installert EOS energistyringssystem og energimåling. 27 energimålere er koblet til EOS-systemet og overvåker alle laster og forbruket til utleide seksjoner i bygget.

I tillegg er det bestilt et stort solcelleanlegg, som monteres i uke 5. Med tiltakene følger nå bygget kravene til Energiledelse.

De 10 leietakerne i bygget har vært svært positive til investeringene. De har fått et mer bevisst forhold til eget strømforbruk, med strømmålere som gjør at de bare betaler for den strømmen de selv bruker.

— Etter at vi fikk kontroll over energiforbruket og justerte ventilasjonsanleggene reduserte vi forbruket til ventilasjonsanlegget med omkring 50 %. Uavhengig av tilskuddet er dette en god investering vi kommer til å merke fordelene med, forteller Kjell S. Norberg

Snakk med oss om energieffektivisering >>

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.