Micro Matic logo
Logg inn
Korona

Driftsstatus i Micro Matic - Koronavirus

Vi i Micro Matic Norge holder oss oppdaterte på nasjonale helsemyndigheters anbefalinger knyttet til Koronaviruset for å sikre at vi tar nødvendige forholdsregler.

01.01.2021

Vi har endret interne rutiner og tilpasset oss slik at vi oppfyller anbefalinger og krav, samtidig som vi sikrer tilnærmet normal drift. Vi har per d.d ingen leveranseproblemer med varer til våre kunder.

Teknisk kundesenter består av høyt kompetente, erfarne, imøtekommende og tilgjengelige medarbeidere som kan nås på tlf 66 77 57 50 eller support@micro-matic.no

Logistikk og lager jobber som vanlig og er fysisk tilstede for å få varer inn og ut av lageret. 

Om du skal hente varer hos oss ber vi deg om melde din ankomst til telefonnummeret som henger på hovedinngangsdøren, og vente til vi åpner for deg. 

Om du skal levere varer ber vi deg om å plassere leveransen utenfor porten og gi beskjed. Telefonnummer henger godt synlig. 

Fysiske kundemøter foregår som vanlig, i tillegg til at vi er tilgjengelige for møter via Skype, Teams og andre medier.

Ta kontakt eller book kundemøter med våre dyktige selgere. Om du planlegger å besøke et av våre kontor ber vi deg om å kontakte oss for å planlegge dette på forhånd.

Vi bidrar til felles dugnad ved å følge råd og alle gitte påbud, for å hindre smittespredning. 

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.