Micro Matic logo
Logg inn

Design

Micro Matics produkter kan kombineres med et bredt utvalg eksklusive designrammer fra kvalitetsprodusenten Gira.

Kombinasjonen av lekre former, farger og materialer gir Giras rammer et eksklusivt preg, som vil sette prikken over i'en i ethvert interiør.

Farge og materialvalget innenfor hver designseriene er stort, noe som gjør at alle kan sette sitt personlige preg på elektroinstallasjonen. Rammene kjennetegnes av høy kvalitet, og seriene har mottatt anerkjente designpriser som eksempelvis Red Dot og IF Design Award.

En Gira ramme passer perfekt sammen med Gira installasjonsmateriell, men kan også kombineres med annet installasjonsmateriell, som for eksempel en Microtemp termostat.

Finn forhandler

Micro Matics produkter og løsninger er tilgjengelig gjennom forskjellige forhandlere avhengig av om du er proff- eller privatkunde.

La deg inspirere!

Besøk våre El-Inspirasjon-sider og la deg inspirere til en flottere og smartere elektroinstallasjon, med prisvinnende design og funksjon.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.