Micro Matic logo
Logg inn

Easywire®

Easywire® er et kostnadseffektivt system med kWt-målere, strømtransformatorer og prefabrikkerte plug & play-kabler for rask, sikker og rimelig installasjon.

Easywire® er et målersystem for 400V TN, som sørger for dramatisk reduksjon av installasjonstiden for kobling av energimålere og strømtransformatorer. Systemet eliminerer også muligheten for farlig høy spenning, og gjør Easywire® til et svært sikkert og kostnadseffektivt system.

Easywiresystemet omfatter, i tillegg til strømtransformatorer og plug & play-kabler, en rekke kWt-målere som dekker de fleste behov. Hver måler kan utføre flere målinger, inntil 4 stk. 3-fase eller 12 stk. 1-fase avhengig av type måler.

  • Mulighet for MID
  • Bredt produktutvalg
  • Plug & Play

Spar tid og penger

Easywire® reduserer installasjonstiden for energimålere og strømtrafoer med inntil 90 %. Disse besparelsene er mulige på grunn av den innovative utformingen av systemets strømtransformatorer, målere og plug & play-kabler. En RJ45-kabel brukes for å koble sammen strømtransformator og måler, og ferdige plug-in-kabler brukes til spenningstilkobling. Målerne er utstyrt med både inngangs- og utgangstilkoblinger for spenning, som gjør det mulig å seriekoble opptil 32 målere med plug & play-kabler fra den første måleren.

Øk sikkerheten

Alle Easywire® 3-fase strømtransformatorer har resistive shunts som vanligvis ligger innenfor strømmåleren. Dette betyr at sekundærsiden alltid er lastet, og eliminerer dermed muligheten for farlig høy spenning som utvikler seg under åpne kretsforhold. Dette betyr at trafoen ikke trenger kortslutning av sekundærkretsen og kan monteres uten måler tilkoblet eller kobles fra under belastning for vedlikehold, som igjen sparer penger og reduserer nedetid.

Komplett produktprogram

Easywire målere fra Micro Matic Norge

Enkle energimålere for skinne og tavlefront

Easywire® omfatter en serie multifunksjonelle energimålere med og uten MID-sertifisering.

Målerne er beregnet for overvåking av energiforbruk og andre elektriske parametere i næringsbygg og øvrige installasjoner der kontroll og oversikt ønskes.

Doble energimålere for skinne

Doble energimålere for skinne

Denne serien multifunksjonelle energimålere for skinnemontering har 2 målekretser i én og samme enhet. 2 stk. separate Easywire® strømtrafoer kan dermed tilkobles samme spenningsreferanse! Målerne kan leveres med og uten MID-sertifisering.

Målerne er beregnet for overvåking av energiforbruk og andre elektriske parametere i næringsbygg og øvrige installasjoner der kontroll og oversikt ønskes.

4-i-1 energimåler for skinne fra Micro Matic

4-i-1 energimåler for skinne

Den multifunksjonelle energimåleren RI-D480 for skinnemontering, har hele 4 målekretser i samme enhet. Den har dermed innganger for inntil 4 stk. 3-fase laster, alternativt 12 stk. 1-fase laster, via separate Easywire® strømtransformatorer, fortsatt med den samme spenningsreferansen.

Måleren er beregnet for overvåking av energiforbruk og andre elektriske parametere i næringsbygg og øvrige installasjoner der kontroll og oversikt ønskes. RI-D480 er spesielt egnet for bruk i fordelinger med mange samlede 1-fase og 3-fase laster som ønskes overvåket.

3-fase strømtrafoer fra Micro Matic

3-fase strømtrafoer

Easywire®-systemet omfatter en rekke 3-fase strømtrafoer designet for å spare inntil 90 % installasjonstid sammenlignet med installasjon av tradisjonelle strømtransformatorer og kabling. Systemet benytter RJ45-kabler mellom strømtransformator og måler, slik at muligheten for koblingsfeil elimineres.

Produktene brukes sammen med multifunksjonelle målere i Easywire®-serien, for overvåking av energiforbruk og andre elektriske parametere i næringsbygg og øvrige installasjoner der kontroll og oversikt ønskes.

Easywire® konverter

TAS-SCTEWA konverter mellom standard strømtrafoer og Easywire®-systemet for 3-fase, alternativt 1-fase, laster. Produktet tillater oppkobling av inntil 3 stk. standard .../5 A faste eller delbare strømtransformatorer til Easywire®-systemet. TAS-SCTEWA har integrert beskyttelseskrets som tillater frakobling fra måler under belastning uten behov for kortslutning ved vedlikehold.

NB!

  • Denne konverteren gir ikke elektrisk isolasjon.
  • Strømtransformatorens sekundærside skal ikke jordes og må kobles som anvist.
  • Denne konverteren er ikke MID-sertifisert.
Easywire® kabler fra Micro Matic Norge

Easywire® kabler

TAS-F-MVSC og TAS-F-MTMSC er fleksible 1 mm2 spenningsforsyningskabler av høy kvalitet som brukes til å forsyne Easywire-målere med spenning.

  • TAS-F-MVSC leveres i flere lengder opp til 4 m. Kabelen er utstyrt med en plugg i den ene enden og isolerte hylser i den andre enden, dette gir rask og enkel tilkobling til Easywire-måleren.
  • TAS-F-MTMSC leveres i flere lengder opp til 3 m. Kabelen er utstyrt med en hun-kontakt i den ene enden og en han-kontakt i den andre. Dette gir rask, sikker og enkel plug-in tilkobling av spenning mellom målere i Easywire-systemet.

Patchekabel TAS-RJ45 er en uskjermet kat5 kabel som leveres i flere lengder opp til 15 m. Easywire strømtrafo trenger ikke å ha sekundærsiden kortsluttet som tradisjonelle strømtrafoer, og man kan enkelt koble til målere ved å plugge inn TAS-RJ45 kabel. Man trenger ikke tenke på frakobling av last eller risiko ved sekundærstrømmen. Easywire systemet gir alltid korrekt kobling mellom strømtrafo og måler.

Easywire energimålersystem med plug and play kabling

Les mer i vår brosjyre om Easywire

Så mye raskere installeres målere med Easywire-systemet

Skinnemontert installasjon:

Installasjon i tavlefront:

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.