Micro Matic logo
Logg inn
eo-by-micro-matic

EO by Micro Matic

Micro Matic har inngått avtale med engelske EO Charging om salg av ladestasjoner i Norge. Sortimentet omfatter ladere for alle elbiler og plug in-hybrider, samt smarte løsninger for lastfordeling.

15.11.2019

Du kjenner igjen EO ladestasjoner på de små laderne og de store mulighetene. Mer kraft, mindre boks, justerbar amperstyrke og enkel montering. Ikke rart at EO Ladeprodukter høster jubel hos alle som tester dem.

  • Integrert DC-beskyttelse, krever ikke forankoblet JFB Type B.
  • Enkel justering av amperestyrke, uten spesialverktøy.
  • Type 2-kontakt eller 5 m fast ladekabel.
  • Mulighet for lastdeling.

Mini - når størrelsen teller

Ønsker man en liten, diskret ladestasjon, som likevel har fleksibiliteten i orden, da velger man en Mini. Mini kan lade alle typer elbiler og plugin hybrider, og kan kombineres med ALM Lastdeler for optimal utnyttelse av effekt i installasjonen. Med sine beskjedne 175 x 125 x125 mm er Mini verdens minste ladestasjon!

Basic - kraftig og rask

Mange ønsker en kraftig lader som kan gi mye effekt på kort tid. Da er Basic svaret. Med bakplatemontering og effekt opp til 22kW, 32A 400V, er Basic serien hjemmeladere med enklest montering, raskest lading, og best effekt. Og så ser den bra ut i tillegg! Basic kommer også med mulighet for enkel tilgangskontroll med nøkkel.

Tilgjengelig hos grossist

EO Ladestasjoner fra Micro Matic er på vei til grossister over hele landet. Se etter de svarte EO Micro Matic-eskene i hylla.

Les mer om Mini og Basic

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.