Micro Matic logo
Logg inn

Frittstående Termostater

Frittstående termostater varierer fra de helt enkle som opprettholder en konstant temperatur, til de mer avanserte med en rekke energieffektiviserende funksjoner og moderne design

Enkelt men godt

Frittstående termostater er fortsatt normen i norske boliger, mye grunnet deres pris og simplisitet. Termostatene regulerer etter målt gulv- og/eller romtemperatur for å opprettholde ønsket temperaturnivå, og betjenes i de enkelte rom hvor de står.

Dette er løsningen for deg som ikke nødvendigvis ønsker eller har behov for fjernstyring av varmen, men som kanskje likevel ønsker en moderne løsning som ivaretar komforten og bidrar til boligens energieffektivitet.

Frittstående eller appstyrt termostat?

Vi anbefaler alle som skal oppgradere varmestyringen sin til å ikke bare tenke over hva behovet er nå, men også hva behovet forventes å være om noen år. Kanskje bør man likevel velge en løsning med appstyring, for å være klargjort for fremtidige behov.

Ja, takk begge deler

Våre appstyrte termostater er designet til å fungere som frittstående frem til den dagen man ønsker å koble dem opp mot nettverk og app. Slik slipper man å oppgradere igjen om noen få år bare for å få appstyring. Bedre for miljøet, og bedre for lommeboken.

Frittstående økotermostat type Microtemp MTC4 fra Micro Matic, montert i hvit glassramme på beige vegg. Baderom i bakgrunnen.

Økotermostaten Microtemp MTC4

MTC er den mestselgende termostaten for gulvvarme i Norge. MTC4, 4. generasjon MTC, er en brukervennlig ”alt-i-ett” termostat i høy kvalitet, med innebygget ur for programmerbar natt- og dagsenking av temperaturen. Den har åpent-vindu-funksjon og er selvlærende. Den innebygde regulatorfunksjonen sørger for at termostaten også kan styre varmen som en effektregulator uten føler, eller ved følerfeil for å sikre at oppvarmingen fortsetter. MTC4 tilfredsstiller kravene i det kommende økodesigndirektivet, og er et godt og trygt valg for deg som ønsker en frittstående, veggmontert termostat som både kan begrense strømforbruket og holde ønsket komforttemperatur uten unødvendig ”fuzz”.

Frittstående

Microtemp med trådløs IR-føler

Termostaten MSD4 er en alt-i-ett termostat som også kan leveres med den fleksible, trådløse IR-føleren MIR4. MIR4 er en smart løsning for deg som ønsker en nøyaktig temperaturmåling i rommet, uten å måtte lage hull i veggen eller kable. Termostaten har stort, lettlest og bakgrunnsbelyst display som tennes ved betjening. Den kan brukes som en frittstående komforttermostat, eller sentralstyres med app via gateway for Microtemp Sentralstyring.

Frittstående - Oppgraderingsmulighet

Skjult installasjon med ETN4 og ESD4

ETN4 og ESD4 er våre mest populære termostater for skinnemontering, grunnet deres kvalitet og allsidige funksjonalitet. Foruten å være tilgjengelig med alle følertyper er det innebygd regulatorfunksjon, og dersom det skulle oppstå en følerfeil vil de automatisk gå over til effektregulator for å sikre et visst temperaturnivå. Med ESD4 får man i tillegg mulighet for trådløs IR-føler (MIR4) og appstyring ved tilkobling til gateway for Microtemp Sentralstyring.

Frittstående - Skjult installasjon - Oppgraderingsmulighet

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.