Micro Matic logo
Logg inn
design-gira-e2-svart-matt-3x-ab167-2-micromatic

Gira E2, nå i Svart Matt utførelse

Med sitt avdempede og elegante formspråk har det populære Gira E2-designet blitt en moderne klassiker. Gira tilbyr nå dette designet i en ny og eksklusiv trendfarge: Gira E2 svart matt. Dette tilfører en ny fargevariant til Gira sitt mangfoldige System 55.

03.05.2019

Designfavoritten i ny drakt

Blant interiørdesignere har E2 lenge vært et svært populært valg, og det klare formspråket en arkitektfavoritt siden 1998. Serien har tidligere vært tilgjengelig i edelstål, hvit glanset, hvit silkematt, antrasitt og farget aluminium. Gira svarer nå på markedets ønsker ved å også tilby designklassikeren i trendfargen matt svart.

Fargen svart kan oppfattes på flere måter: På den ene siden mørk og faretruende - på den andre siden sofistikert, ren, elegant og moderne. Arkitekter og interiørdesignere har stor sans for denne typen motsetninger. Svarte detaljer understreker et gjennomført og stramt interiør, og kan med fordel kombineres med hvite, grå eller lyse fargetoner. Gira E2 i svart matt blir spesielt virkningsfull på svarte eller hvite vegger, og passer utmerket som en del av et luksuriøst interiør, enten hjemme eller på kontoret. Det er verdt å merke seg at den dempede, matte overflaten til Gira E2 svart matt er utformet spesielt for ikke å reflektere lys, og visuelt sett er ganske annerledes enn den velkjente versjonen i antrasitt.

Ikke bare et lekkert ytre

Videre vil alle variantene av Gira E2 bli tilgjengelig for flat montering, hvor rammen er kun 3 mm tykk. Med dette brede utvalget av både vanlige og flate rammer, kan man designe et gjennomført interiør selv med varierende utseende på bryterne.

Gira E2 er mer enn bare et lekkert utseende - teknologien i komponentene er også av høy kvalitet og med en stor bredde av funksjonalitet. Takket være Gira sitt System 55 inkluderer spekteret ikke bare brytere og stikkontakter, men alt fra persiennebrytere, moduler for datakommunikasjon og dørtelefonsystemer til en hel rekke produkter til KNX så vel som det trådløse smarthussystemet eNet. Det finnes totalt over 300 forskjellige høyteknologiske komponenter tilgjengelig i denne serien som er med på å øke komfort og sikkerhet, og bidrar til fornuftig energiøkonomi.

Visualisering i miljø

For å kunne visualisere hvordan E2-produktene vil se ut i et virkelig miljø, og sørge for at designet passer med interiørstilen, har Gira laget en designkonfigurator som er tilgjengelig som en gratis app for Android- og iOS-mobiler og nettbrett. Med denne appen kan man velge mellom en hel rekke E2-produkter som man med utvidet virkelighet (AR) kan se hvordan vil bli seende ut på veggen.

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.