Micro Matic logo
Logg inn

M-TEK velger ofte Microtemp MTC4-termostat når det byttes reguleringsbryter ved reparasjon av varmekabler

De erfarne elektrikerne i M-TEK AS velger ofte MTC4-termostater når det byttes termostat i forbindelse med feilsøk og reparasjon av varmekabler som ikke fungerer. Hvert år bytter selskapet mange termostater – men hvorfor velger de Microtemp MTC4?

Vi spurte elektroinstallatør Gjermund Søland i M-TEK hvorfor han foretrekker Microtemp MTC4 .

— Vår erfaring er at termostaten har god kvalitet og holdbarhet, og det er svært få reklamasjoner. Den er også anvendelig, sier Gjermund.

Les mer: Microtemp MTC4 er økotermostaten som sparer strøm og penger

Enkel termostat å installere

Den erfarne elektrikeren har jobba i M-TEK AS i snart 28 år. Han anslår at han bytter et sted mellom 50 og 100 MTC4-termostater i året og er godt kjent med produktet.

Gjermund liker at termostaten er forholdsvis liten i veggboksen, som er praktisk hvis det er mange koblinger bak. I tillegg er koblingspunktene enkle å komme til, så det blir lite «knoting» med installasjonen.

— Microtemp MTC4 har gulv- og romføler og kan brukes som både termostat og regulator – som gjør den både fleksibel og anvendelig. Termostaten er også veldig enkel å bruke, og kommer med QR-kode kunden kan skanne for mer informasjon og bruksanvisning.

Dette er Microtemp MTC4

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.