Micro Matic logo
Logg inn

Micro Matic på Eliaden 2024: Opplev smartere bygg!

Eliaden 2024 er rett rundt hjørnet, og Micro Matic er klar for å vise deg de nyeste smarte løsningene og nyhetene! Besøk oss på stand D03-17 fra 28. til 30. mai for å:

Eliaden stand D03-17

Oppdag 160 m2 med smarte løsninger! Vi har utvidet vår stand for å vise deg et bredt utvalg av innovative produkter og tjenester som kan hjelpe deg med å skape smartere bygg.

Delta på gratis kompetansehevende seminarer

Hver dag tilbyr vi spennende seminarer der du kan lære mer om bransjetrender og hvordan du kan optimalisere driften av dine bygg.

PS: Alle seminardeltakere er med i trekningen av en eksklusiv gullbillett til MicroChallenge 2024 og flotte produktpremier.

Godt bemannet

Standen vil bli godt bemannet av både nye og gamle MicroMaticere fra forskjellige avdelinger. Kom innom for en hyggelig fagprat og få svar på dine spørsmål, og hils på dem du kanskje bare har snakket med på telefon eller chat.

Opplev Micro Matic

Micro Matics mantra? Smartere bygg, selvfølgelig! Vi har vært lidenskapelige om dette siden dag én - og vi skal komme dit ved å gjøre det sammen, ta ansvar, gjøre det digitalt, utfordre og utvikle, gjøre det nå og leke og le. Dette er vi ganske sikre på at du kommer til å kjenne igjen når du kommer på stand D03-17.

Avtal et møte med oss!

Eliaden er alltid spennende, og vi gleder oss til å se deg på Lillestrøms store varemesse. Ønsker du å avtale et møte med oss under Eliaden, kan du ta kontakt med din nærmeste Account Manager, så setter vi av tid til å diskutere dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Vi gleder oss til å se deg der!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.