Micro Matic logo
Logg inn

Joachim fant gull på Lierskogen

Den 16. november ble en lykkedag for 23-årigen Joachim fra Røyken. I esken til en svart Microtemp MTC4-termostat lå det en gullbillett til en drømmedag med Porschekjøring på Rudskogen!

Det begynte som en vanlig dag, da Joachim skulle ut for å montere en svart MTC4 på et bad i Lier. «-Jeg visste jo om kampanjen deres, og så klistremerket på esken – så jeg åpnet den på kontoret for å sjekke om det var en gullbillett der. Og det var det!», sier gullfinneren som jobber som elektromontør og saksbehandler hos Welhaven Rør og Elektro på Lierskogen.

Joachim forteller videre at han har jobbet der siden 2018. Bedriften har en god del baderomsjobber i løpet av et år, og førstevalget er Microtemp MTC4. Akkurat denne termostaten var bestilt fra Onninen. «-Kollegene syntes det var kult med gullbillett, og det var andre som også hadde lyst på en plass på Rudskogen.»

Joachim har fulle dager med både kontorarbeid inne og montering ute. Ved siden av jobb tar han Elkraft-linja på Fagskolen i Horten for å bli Fagtekniker til våren, og da blir det litt lite tid til fritidssysler. Han liker å være ute, å fiske – og er glad i bilkjøring. «-Jeg har vært på Rudskogen før, men bare i forbindelse med Gatebil – så det blir gøy å få kjørt Porsche på bane, det har jeg aldri gjort før!»

«Hva er strategien for å bli Norges raskeste elektriker på Rudskogen?», spør vi. «-Holde høyest mulig fart!», er svaret. Det er en vinneroppskrift spør du oss, og vi kan love mange heste- og g-krefter – og en opplevelse for livet for den heldige gullgutten fra Lier.

Det finnes flere gullbilletter der ute!

Husk – det er fortsatt gullbilletter igjen der ute – så sett klampen i bånn mot nærmeste grossist! Du kan finne gullbilletter i alle varianter av Microtemp MTC4, Microtemp MWD5 WiFi og MicroSense komfyrvakt.

Gulljakten fortsetter!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.