Micro Matic logo
Logg inn

MicroChallenge – Vinn Porsche-racing på Rudskogen! (Konkurransen er nå over)

Vi er klare til å trøkke gassen i bånn igjen! Er du? 1. september klinte vi til med en ny runde MicroChallenge for deg som er proffkunde, og har gjemt GULLBILETTER blant våre produktfavoritter!

MicroChallenge 2022 var rett og slett så rågøy, både for alle Rudskogen-vinnerne og Micro Matic, at vi gjør oss klare for en ny runde vill Porsche-racing på Rudskogen Motorsenter og deilig Odense marsipan i microtemp kampanjeesker.

Gullbilletter i MicroChallenge

Finn MicroChallenge gullbilletter

Denne gangen gjemmer vi eksklusive gullbilletter i kampanjeproduktene! Finner du en av gullbillettene, vinner du en helt rå dag på Rudskogen Motorsenter, sammen med likesinnende racermontører – og oss. Her kan du slippe løs din indre racerbilsjåfør, erobre banen og knuse både fjorårets rundetider og konkurrentene i årets MicroChallenge! Blir du Norges raskeste elektriker?

Kampanjeperiode

1. september – 31. desember 2023.

Registering av premie

Forlenget frist: Gullbilletten må registreres innen 31. mars 2024!

Racing

Våren 2024

3 Porsche 718 på banen på Rudskogen Motorsenter

Mange innpakkede Odense Marsipanbrød med Micro Matic logo

O lykke! Marsipanen er tilbake!

I tillegg kan du glede deg over å finne deilig, saftig Odense marsipanbrød i alle Microtemp kampanjeprodukter, forseglet med klistremerke. NAM!

Og hvorfor har vi lagt Odense marsipan i Microtemp, lurer du kanskje på? Da kan vi fortelle at det er fordi Microtemp termostater kommer fra Odense-landet Danmark og er dermed en kortreist, kvalitetstermostat spesiallaget for det norske markedet i samarbeid med oss i Micro Matic. Microtemp har vært en Norgesfavoritt siden 1986 og et trygt valg for både montør og sluttkunde.

Gullsjansen

Har du ikke funnet en gullbillett sier du? Fortvil ikke! Med gullsjansen gir vi alle våre proff-kunder mulighet til å vinne den siste racingplassen! Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på Gullsjansen! Vinnersjansen er gigantisk sammenlignet med Lotto – så gjør deg klar til å slippe løs beistet, gi gass, og føle den rå kraften fra Porschen strømme gjennom deg. Håper vi sees!

Årets MicroChallenge regler

Har du akkurat kjøpt en Microtemp, kan du kose deg med den saftige marsipanen mens du leser årets MicroChallenge regler.

Lykke til!

MicroChallenge 2023 kampanjeprodukter

Høydepunkter fra MicroChallenge 2022

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.