Micro Matic logo
Logg inn

Husk å registrere din gullbillett i tide! (Konkurransen er nå over)

Vi har gjemt GULLBILLETTER i årets MicroChallenge kampanjeprodukter. Finner du – vinner du! Hvis ikke – prøv Gullsjansen!

Unike GULLBILLETTER

Når du finner en av de unike GULLBILLETTENE, har du faktisk vunnet en ultrafet racingdag på Rudskogen Motorsenter 18. April 2024! Micro Matic dekker reisen tur/retur iht. reglementet, og det blir selvsagt mat og mye moro i tillegg! Det er bare å glede seg – det gjør i alle fall vi! 🏎️

Register din premie innen 31. mars!

Når du finner en GULLBILLETT: Husk for all del å skanne QR-koden og registrer din racing-premie! Ja vi anbefaler at du gjør det umiddelbart så du ikke glemmer det! (Hvor kjipt hadde ikke det vært? 😬) Hver GULLBILLETT har en unik QR-kode som er gyldig til 31.03.24. Så derfor må du registrere deg med kontaktinfo før tiden løper ut. ⏲️ Jo før jo bedre tenker vi – og legger ikke skjul på at vi synes det er ekstremt gøy å bli kjent med årets MicroChallenge-deltakere underveis i kampanjen!

Funnet GULLBILLETT, men kan ikke delta?

Har du funnet en GULLBILLETT, men kan ikke delta, så setter vi enormt stor pris på om du gir den videre til en ivrig racer-montør-kollega, eller gir oss beskjed via nettsiden du kommer til når du skanner QR-koden på billetten din. Der kan du si ifra deg premien, slik at en annen kan få gleden av din racingplass. Hurra! Smart og enkelt!

Ingen GULLBILLETT ennå? – Prøv Gullsjansen!

Det er et begrenset antall GULLBILLETTER, men sjansen er likevel stor for å finne en. Hvis du ikke finner en billett, kan du likevel bli en av dem som kan slippe beistet løs og kanskje blir det du som går av med seieren i MicroChallenge 2023? Du kan nemlig registrere deg på "Gullsjansen" og bli med i trekning av én, eller kanskje flere(!) plasser i årets villeste kampanje! Ikke noe å tenke på - registrer deg NÅ!

Mange innpakkede Odense Marsipanbrød med Micro Matic logo

Mmmmmarsipanbrød

Uansett om du har gullhår i *** eller ikke, så kan du kose deg med deilige Odense marsipanbrød som du finner i alle Microtemp kampanjeprodukter. Det er en ekstra takk til deg som velger en kortreist kvalitetstermostat som den heldige mottakeren kan glede seg over i maaaaange år fremover. Det er vi veldig glade for, som vet at kvalitet er bærekraftig.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.