Micro Matic logo

MicroDim ZB250 – LED-dimmer med mulighet for Zigbee

MicroDim er en klassisk trykk/vri-dimmer for LED og andre dimbare lamper. Dimmeren er også utstyrt med Zigbee 3.0, for valgfri tilkobling til andre produkter i Zigbee-universet.

15.11.2021

Høy kvalitet

MicroDim ZB250 LED trykk/vri er en kvalitetsdimmer for LED-lamper med faseavsnittdimming, som også kan benyttes på glødelamper og halogenpærer. LED-lamper inntil 250 W kan kobles til, med en anbefaling på maks 10 stykker pr. dimmer, iht. gjeldende norm for LED-lamper.

Rask og enkel montering

Dimmeren er svært monteringsvennlig, med gode elevatorklemmer, enkel innstilling av boostfunksjon og minimum lysnivå, samt softstartfunksjon. Vi har i tillegg laget en enkel og illustrativ brukerveiledning på norsk, og gir deg 5 års garanti på dimmeren.

Stand alone

MicroDim fungerer som en helt vanlig dimmer uten å benytte Zigbee-kommunikasjonen, dersom det skulle være ønskelig. Dimmerens betjeningsfunksjon er kjent for de fleste, og skrur lyset på/av ved trykk på knappen og dimmer lyset opp eller ned ved å vri.

zibgee-certified-product-1920x300px.jpg

Valgfri smarthusfunksjonalitet

MicroDim er også en smartdimmer, utstyrt med siste generasjon Zigbee 3.0. Den kan opprette forbindelse til huber og produkter med samme protokoll, og dermed styres av mange ulike apper.

Det er lett å koble MicroDim mot andre Zigbee–produkter, og den har alt som skal til for å kunne benyttes i moderne, trådløse smarthusanlegg basert på åpne standarder. Den kan brukes sammen med Phillips Hue, Amazon Echo+, Google Home, Samsung SmartThings og mange andre apper fra iOS- eller Android-universet.

Ny emballasje

MicroDim leveres i ny miljøemballasje uten plastvindu.

gira-design-micromatic-bb-167-0821.jpg

Design

MicroDim kommer i fargen hvit RAL 9010, og passer i rammer fra Gira og Elko. Ved å kombinere dimmeren med lekre designrammer fra Gira, kan installasjonen tilpasses ethvert interiør. Dimmerfronter i Svart matt og hvit RAL 9003 leveres separat, og kan enkelt erstatte den klassiske hvite RAL 9010.

Les mer om MicroDim ZB250

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.