Micro Matic logo
Logg inn

MicroDim ZB250 – LED-dimmer med valgfri Zigbee-funksjonalitet

MicroDim ZB250 er en smart LED-dimmer for styring av LED-pærer med faseavsnittdimming, som også kan benyttes på glødelamper og halogenpærer. Dimmeren styres med klassisk klikk/vri-bryter eller med Zigbee 3.0-kommunikasjon. Enkel montering og mange designvalg er bare noen av fordelene med MicroDim ZB250.

15.11.2021

Høykvalitets LED-dimmer

MicroDim ZB250 LED trykk/vri er en kvalitetsdimmer for LED-lamper med faseavsnittdimming, som også kan benyttes på glødelamper og halogenpærer. LED-lamper inntil 250 W kan kobles til, med en anbefaling på maks 10 stykker pr. dimmer, iht. gjeldende norm for LED-lamper.

Dette er MicroDim ZB250

  • Fungerer med LED-pærer, glødelamper og halogenpærer.
  • Integrasjon for Zigbee 3.0 smarthusprotokoll.
  • Boostfunksjon ved tenning av lys.
  • Softstartfunksjon.
  • Leveres i miljøemballasje uten plastvindu.
  • 5 års garanti.

MicroDim ZB250

Rask og enkel montering

LED-dimmeren er svært enkel å montere. Gode elevatorklemmer med skruterminering og enkel innstilling av boost-funksjon og minimum lysnivå gjør installasjonen til en lek. Integrasjon for Zigbee-protokollen gjør det i tillegg raskt og enkelt å sette opp eller koble dimmeren til et eksisterende smarthus-anlegg. Vi har i tillegg laget en enkel og illustrativ brukerveiledning på norsk, og gir deg 5 års garanti på dimmeren. Resultatet er rask installasjon for deg og en svært solid LED-dimmer til kundene dine.

Stand alone

Om ønskelig fungerer MicroDim som en helt vanlig dimmer, uten å benytte Zigbee-kommunikasjonen. Dimmerens enkle betjeningsfunksjon er kjent for de fleste: Skrur lyset på/av ved trykk på knappen og dimmer lyset opp eller ned ved å vri.

Zigbee-sertifisert produkt - logo

Valgfri smarthusfunksjonalitet

MicroDim er en smartdimmer utstyrt med siste generasjon Zigbee 3.0-kommunikasjon. Den kan opprette forbindelse til huber og produkter med samme protokoll, og dermed styres av mange ulike apper.

Det er lett å koble MicroDim mot andre Zigbee–produkter. Dimmeren har alt som skal til for å benyttes i moderne, trådløse smarthusanlegg basert på åpne standarder. Den kan brukes sammen med Phillips Hue, Amazon Echo+, Google Home, Samsung SmartThings og mange andre apper fra iOS- eller Android-universet.

Ny emballasje

MicroDim leveres i ny miljøemballasje uten plastvindu.

Gira designbrytere med 7 forskjellige designrammer

Design

MicroDim kommer i fargen hvit RAL 9010, og passer i rammer fra Gira og Elko. Ved å kombinere dimmeren med lekre designrammer fra Gira, kan installasjonen tilpasses ethvert interiør. Dimmerfronter i Svart matt og hvit RAL 9003 leveres separat, og kan enkelt erstatte den klassiske hvite RAL 9010.

Les mer om MicroDim ZB250

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.