Micro Matic logo
Logg inn

Banebrytende sensorserie for den effektive installatøren!

Det er med stolthet at vi kan introdusere deg for den nye og unike sensorserien Niko P40- og M40!

Serien består av et komplett utvalg av 230 V og DALI-2-sertifiserte bevegelses- og tilstedeværelsessensorer, og er produsert og laget for optimal lyskontroll, superenkel installasjon, stilig design og den hvasseste kvaliteten i alle ledd. Serien føyer seg perfekt inn i rekken vår av energieffektive produkter og løsninger med sikkerhet, funksjonalitet og design i fokus.

Glimrende monteringssteknologi!
Det unike SnapFit-systemet gir lynrask montering, mens den intuitve appen (Niko Detector Tool) og den skybaserte portalen sikrer enkel konfigurasjon, igangkjøring, drift og dokumentasjon.

Fleksibelt bruksområde
Serien ikke bare elegant, den er også fleksibel og kan monteres utenpåliggende, innfelt i takboks eller med SnapFit, noe som gjør at serien passer for alle typer tak og bruksområder. Du kan lese mer om serien i den danske brosjyren eller få en rask oversikt i vår 4-siders folder.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.