Micro Matic logo
Logg inn

Showrom

Vi ønsker våre kunder hjertelig velkommen til showrom i Asker, Bergen og Trondheim. Book tid for omvisning, og få inspirasjon og gode råd.

I lokalene til vårt hovedkontor i Asker, har vi satt opp et showrom utformet som en leilighet. Her viser vi et bredt utvalg av designprodukter samt funksjonelle styringssystemer for bolig- og næringsbygg. Slik får du og dine kunder et godt inntrykk av hvordan våre produkter og løsninger kan brukes i praksis.

I Bergen har vi akkurat flyttet inn i nyoppussede lokaler, som fungerer som et showrom i seg selv. Vi holder på med bygging av utvidet utstilling, men det er mye vi kan vise allerede nå. Ta gjerne kontakt.

Våre fagfolk bistår med kundetilpasset informasjon enten du er privatkunde, eller proffkunde som kommer med egne behov eller tar med deg kunder.

Ta kontakt med din distriktssjef for å bestille tid for omvisning.

Våre showrom

Adresse til showrom i Bergen:
Storetveitvegen 56, 5072 Bergen
Se kart

Adresse til showrom i Trondheim:
Ingvald Ystgaards veg 3B, 7047 Trondheim
Se kart

Adresse til showrom i Asker:
Nye Vakåsvei 28, 1395 Hvalstad.

Se stort kart

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.