Micro Matic logo
Logg inn

System 106 - Porttelefonsystemet med prisvinnende design

Se hvem som står utenfor døren med Gira System 106. Rent design, robuste materialer og høymoderne teknologi i kompakt konstruksjon, sørger for komfort, sikkerhet og en elegant fremtoning ved døren.

System 106 er et nytt, modulært porttelefonsystem fra den tyske kvalitetsleverandøren GIRA. Det modulære systemet gjør konfigurasjonen meget fleksibel, og systemet kan når som helst tilpasses eller utvides.

Elegant design og eksklusive materialer

GIRA System 106 er bygget opp av frontplater av metall i en elegant og minimalistisk design. Frontplatene består enten av glass eller av en metallegering som leveres i tre forskjellige farger: Rustfritt stål, aluminium eller hvit (RAL9016). Med en byggehøyde på kun 28,4mm gir produktet inntrykk av å være innfelt, selv om alt er montert utenpå. Porttelefonen monteres direkte på veggen og passer like godt på nye bygninger som på bygninger som rehabiliteres.

Gira System 106 porttelefon i stål, aluminium og hvit farge

Modulært system

GIRA System 106 er basert på individuelle moduler med ytre mål på 106,5 x 106,5 mm. Disse kan kombineres fleksibelt og arrangeres vertikalt, horisontalt eller kvadratisk, og inkluderer totalt sju ulike moduler. Systemet kan rekonfigureres og utvides når det måtte være ønskelig. Dette gjør det mulig bruke løsningen på alt fra eneboliger og hoteller til boligblokker og kontorbygg.

Nyskapende teknologi

De flate modulene i GIRA Porttelefon System 106 er fulle av innovativ teknologi og funksjonelle detaljer. Lekre glassfronter skjuler et høykvalitets intercomsystem med innebygd støyreduksjon. Kameraet kompenserer automatisk for motlys, og kan fokusere i 9 ulike posisjoner. Med automatisk varmeelement i kameraet, og belyste ringeknapper med egen lyssensor, er systemet perfekt for norske forhold.

Enkel og elegant planlegning og merking

Via GIRAs egen porttelefon-konfigurator er det lett å sette sammen det ideelle systemet for ethvert behov. Graverte navneskilt designes og bestilles deretter via GIRAs merkingstjeneste, der flere ulike fonter og symboler kan benyttes for å sette et personlig preg på systemet.

Robust og sikker

Produktkapslingen er effektivt beskyttet mot korrosjon ved hjelp av en katodisk prosess kalt CDP-coating. Denne prosessen gjør også overflaten spesielt jevn og glatt. Kapslingene har gummipakninger i alle forlengede spor og en membran med geotekstil. Denne løsningen beskytter mot fuktighet og sikrer et ideelt mikro-klima inne i apparatet.

Gira System 106 porttelefon, kameradel med regndråper

Designpriser

  • Iconic Awards 2014: Best of Best in the Building Technologies Product category
  • 2014 Plus X Award: in the Best Product of the Year category
  • 2014 Plus X Award: for High Quality, Design, Operating Convenience and Functionality

System 106 er kompatibelt med alle svarapparater og dørkommunikasjonsløsninger fra GIRA.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.