Micro Matic logo
Logg inn

Tar hjem gullbilletten med stein, saks, papir!

Gullbillett funnet! Denne gangen er det Fredrik Maeckel, elektriker i Akaso elektro i Stavanger, som fikk seg en gledelig overraskelse da han og kollegene oppdaget gullbilletten i esken til en Microtemp MTC4 termostat kjøpt hos Elektroskandia.

Maeckel, som deler sin entusiasme for elektrikerfaget sammen med lidenskapen for biler, var midt i et reiseoppdrag i Nord-Norge da han fant den gyldne billetten. "Vi var på en modulbygg-jobb, der vi hadde bestilt rundt 40 termostater for å plassere i hvert rom."

Maeckel forklarer "Når vi var i gang med å åpne alle eskene, det var da vi oppdaget gullbilletten. Da ble det stein, saks, papir for å avgjøre hvem som skulle få den. Heldigvis endte det opp med at det var jeg, som også er mest bilinteressert av gjengen, fikk gleden av å dra til Rudskogen!"

Fredrik Maeckel er ikke bare en dedikert elektriker, men også en skikkelig bilentusiast. "Jeg elsker biler, så dette er midt i blinken for meg!" Han forteller at selv om han har besøkt Rudskogen tidligere i forbindelse med Gatebil, har han aldri hatt sjansen til å kjøre der selv. "Jeg gleder meg masse!" legger han til.

Vi ønsker å gratulere Maeckel med funnet og ser frem til å se ham nyte en dag full av spenning og adrenalinkick på Rudskogen.

Det finnes flere gullbilletter der ute!

For de som enda ikke har oppdaget gleden av å finne en gullbillett, minner vi om at det fortsatt er håp. Gullbillettene er skjult i ulike varianter av Microtemp MTC4, Microtemp MWD5 WiFi, og MicroSense komfyrvakt. Kampanjen kjøres frem til 31. mars, så grip sjansen, klampen i bånn!

Gulljakten fortsetter!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.