Micro Matic logo
Logg inn

Trendalarm! Grå matt er den nye svart matt

En ny designfavoritt er raskt på vei inn i norske bygg. Møt den nye trenden: Installasjonsmateriell i grå matt!

En av våre største leverandører, velkjente Gira, er en stor trendpåvirker og jobber med interiørdesignere og arkitekter over hele verden. Så når de spår en trend, spisser vi ørene – og kan meddele at grå matt har satt kursen mot det norske markedet.

— Kanskje kan grå matt sette norgesfavoritten svart matt sjakk matt? Svart matt vil fortsatt være et populært valg i norske bygg, men vi spår en voksende etterspørsel etter den stilrene gråfargen – som gir et mer dempet uttrykk og krydrer ethvert bygg med moderne eleganse, innleder Hans Fredrik Rønning, produktsjef i Micro Matic.

Grå matt utvider fargesortimentet til Gira E2 med en minimalistisk, diskré tone som er på moten i moderne boligdesign - enten det gjelder møbler, på kjøkkenet eller installasjonsmateriell.
Kilde: www.gira.de

Micro Matic-tipset: Lek med farger og design!

Med AR-teknologi (utvidet virkelighet) i Gira Design Configurator-appen, kan du og kunden din få en realistisk visning av hvordan produktet vil se ut på veggen.

Stilrent interiør med grå matt

Nordmenn er svært opptatt av interiørdesign. Vi tilbringer mye tid hjemme og bruker gjerne både tid og penger på boligen.

— Dagens kunder er stilbevisste og opptatt av å skape gjennomgående, stilrene uttrykk ved oppussing og oppgradering av bolig – også når det kommer til installasjonsmateriell. Det forplikter for fagfolk som skal bygge boligene, men kommer selvsagt også med gode muligheter for mersalg og oppsalg.

Grå matt har en delikat farge som passer tilnærmet alle interiør. Der svart matt noen ganger kan føles hardt og kontrastfylt, flyter grå matt inn i interiøret og skaper en myk atmosfære. Vi er mildt sagt begeistret!

— I Micro Matic er vi opptatt av å hele tiden tilby et bredt og relevant vareutvalg med mange fargekombinasjoner og de siste trendene – slik at du kan tilby akkurat de produktene kunden ønsker seg til drømmehjemmet, lover Hans Fredrik.

Kilde: www.gira.de

Hjelp kunden med å ta gode designvalg

Kilde: www.gira.de

Blir kunden din matt av gjenskinn i brytere, rammer, dimmere og termostater? Eller kanskje vil kunden ha installasjonsmateriell som passer til interøret i boligen? Uansett kan grå matt være løsningen!

Se hele produktutvalget av grå matt, og finn kombinasjonene som passer kunden din. Og du, lurer du på noe er det selvsagt bare å ta kontakt!

Produkter i grå matt

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.