Micro Matic logo
Logg inn

Yrkesbygg & Industri

Det er mye å spare på riktig styring av lys, varme og ventilasjon. Ikke bare gir det et bedre inneklima og godt miljø, det gir også store økonomiske besparelser. I tillegg oppnås en ekstra gevinst; økt effektivitet og bedret trivsel.

Her presenterer vi noen løsninger for behovsstyring av lys, varme og ventilasjon i helse-, kontor og industribygg. Våre løsninger gir nok lys, varme og ventilasjon uten å sløse. Behovsstyring reduserer kun utgiftene - komforten opprettholdes.

Moderne løsninger gir store besparelser

Det er mye å spare på riktig styring av lys, varme og ventilasjon. Ikke bare gir det et bedre inneklima og godt miljø, det gir også store økonomiske besparelser. I tillegg oppnås en ekstra gevinst; økt effektivitet og bedret trivsel.

Lys, varme og ventilasjon er store utgiftsposter i driften av bygg. I en hektisk hverdag vil vi påstå at de færreste lykkes med en god og økonomisk styring av lys, varme og ventilasjon uten automatiserte løsninger. Med behovsstyring fra Micro Matic kan energikostnadene reduseres med 35 - 70 %.

  • Bevegelsesmeldere styrer lyset
  • Termostater regulerer temperaturen
  • CO2- og temperaturregulatorer regulerer ventilasjonen

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.