System 106, nytt modulært porttelefonsystem fra den tyske kvalitetsleverandøren GIRA

Se hvem som står utenfor døren med Gira System 106. Rent design, robuste materialer og høymoderne teknologi i kompakt konstruksjon, sørger for komfort, sikkerhet og en elegant fremtoning ved døren. Det modulære systemet gjør konfigurasjonen meget fleksibel, og systemet kan når som helst tilpasses eller utvides.

Elegant design og eksklusive materialer

GIRA System 106 kommer i en elegant og minimalistisk design, med frontplater av glass eller metall som leveres i tre forskjellige farger: Rustfritt stål, aluminium eller hvit (RAL9016). Med en byggehøyde på kun 28,4mm gir produktet inntrykk av å være innfelt, selv om alt er montert utenpå. Porttelefonen monteres direkte på veggen og passer like godt på nye bygninger som på bygninger som rehabiliteres.

Modulært system

GIRA System 106 er basert på individuelle moduler med ytre mål på 106,5 x 106,5 mm. Disse kan kombineres fleksibelt og arrangeres vertikalt, horisontalt eller kvadratisk, og inkluderer totalt sju ulike moduler. Systemet kan rekonfigureres og utvides når det måtte være ønskelig. Dette gjør det mulig bruke løsningen på alt fra eneboliger og hoteller til boligblokker og kontorbygg.

Nyskapende teknologi

De flate modulene i GIRA Porttelefon System 106 er fulle av innovativ teknologi og funksjonelle detaljer. Lekre glassfronter skjuler et høykvalitets intercomsystem med innebygd støyreduksjon. Kameraet kompenserer automatisk for motlys, og kan fokusere i 9 ulike posisjoner for å alltid få gjesten utenfor i fokus. Med automatisk varmeelement i kameraet, og belyste ringeknapper med egen lyssensor, er systemet perfekt for norske forhold.

Enkel og elegant planlegning og merking

Via GIRAs egen porttelefon-konfigurator er det lett å sette sammen det ideelle systemet for ethvert behov. Graverte navneskilt designes og bestilles deretter via GIRAs merkingstjeneste, der flere ulike fonter og symboler kan benyttes for å sette et personlig preg på systemet.

Robust og sikker

Produktkapslingen er effektivt beskyttet mot korrosjon ved hjelp av en katodisk prosess kalt CDP-coating. Denne prosessen gjør også overflaten spesielt jevn og glatt. Kapslingene har gummipakninger i alle forlengede spor og en membran med geotekstil. Denne løsningen beskytter mot fuktighet og sikrer et ideelt mikro-klima inne i apparatet.

System 106 er kompatibelt med alle svarapparater og dørkommunikasjonsløsninger fra GIRA.

Nyttige linker:

Kontakt:

Fant du det du lette etter?