En bryter fra Gira er ikke som alle andre brytere. Med en gang du får en Gira bryter på veggen, vet du at du har valgt riktig. Ikke bare har du valgmuligheter innen form, farge og materiale; men bryterens praktiske funksjon, er også utenom det vanlige. Du merker umiddelbart kvaliteten i betjeningskomforten, den lette berøringen som gir en presis respons og et eksklusivt preg.

Gira har bryterserier av høy kvalitet, med ekte materialer i mange farger. Du kan kombinere våre designserier med løsninger som gir deg høy komfort, og avansert teknisk funksjonalitet.

Giras bryterserier gjør det mulig å velge design tilpasset et hvert interiør. Du velger ramme til bryteren, og har mange valgmuligheter med farger og materialer som linoleum, aluminium, børstet stål, glass eller tre. Endrer du interiør, enten et nytt kjøkken eller møbler til stuen, er det enkelt å endre både farge og form på bryteren.

Ekte materialer

Gira benytter kun ekte materialer av god kvalitet. Det som ser ut som fasettslipt glass, ER virkelig det. Gira har et stort utvalg av materialer og farger på sine bryterserier.

Du har muligheten til å velge det materialet som passer best til ditt øvrige interiør. En bryter trenger derfor ikke være en hvit "klump-på-veggen", men et stilfullt element som integreres i hjemmet og hever helhetsinntrykket. Finish, fargevalg, materialer og form er av aller ypperste kvalitet. 

Lekker design uansett løsning

Micro Matic leverer komplette systemer, slik at alle funksjoner dekkes i hver designserie. Det betyr at du kan velge det uttrykket som passer ditt interiør og din smak. Det være seg om du velger en Gira KNX-installasjon, eNet trådløst smarthus, eller en tradisjonell elektroinstallasjon.

Designutmerkelser

I tillegg til topp teknisk kvalitet legger Gira stor vekt på produktdesign. I intensivt samarbeid med eksterne og interne designerteam skapes produkter som igjen og igjen mottar utmerkelser for enestående og tydelig design.
Les mer på Gira.no

Brytere er også design

Brosjyre med lekre interiørbilder av brytere i alle Giras design. Bli inspirert!

Last ned

Fant du det du lette etter?