Gira leverer et bredt utvalg av designrammer. Kombinasjonen av lekre former, farger og materialer gir rammene et eksklusivt preg. En Girabryter på veggen vil danne prikken over i'en for ethvert interiør.

Det store utvalget av prisbelønnede designserier fra Gira, gjør at alle kan sette sitt personlige preg på elektroinstallasjonen. Rammene kjennetegnes av høy kvalitet og bred funksjonalitet.

Gira E3

Gira E3

Avrundede former, soft touch-overflate og en unik fargeskala i varme grå- og bruntoner. Designrammene i Gira E3-serien har et tidsriktig uttrykk preget av ro og harmoni - perfekt for moderne hjem.
Les mer

Gira Esprit

Gira Esprit Linoleum

Gira Esprit har naturlige rammematerialer i en enkel, klassisk stil. Dette gir designserien en karakter av kvalitet, moderne eleganse og egenart.
Les mer

Gira E2

Mange avgjørelser er vanskelige å ta, andre er klare fra starten. Gira E2 er en designbryter som forener formelle linjer med funksjonell allsidighet.
Les mer

Gira Event

Gira Event er en trendy rammeserie. Du kan velge farger som matcher moderne interiør. Kombinasjonen av strenge, rette linjer og buede former skaper kontrast og føyer seg inn i dagens formuttrykk.
Les mer

Gira TX44

Gira TX_44 er et usedvanlig robust bryterprogram, både for ute- og innebruk. Serien er slag- og bruddfast i sprutsikker utførelse, og kan kobles med mange av Giras bryterserier. Det vil gi et helhetlig inntrykk av hjemmet ditt; både ute og inne.
Les mer

Gira ClassiX

Gira Classix

Gira ClassiX er laget av bronse, messing og krom og leveres i flere forskjellige varianter. Det er noe ærverdig og glamorøst over denne serien, og det er lett å se den for seg i luksuriøse omgivelser. Men den kan også brukes som en kontrast til et røft interiør. Dette er en serie som vekker interessen hos de fleste og som vil bidra mye til rommets uttrykk.
Les mer

Gira Standard 55

Gira Standard 55, kvalitetsrammer for basisinstallasjonen. Micro Matic Norge AS

Gira Standard 55 er en serie kvalitetsrammer for basisinstallasjonen. Rammene er tilgjengelig i fargene; hvit silkematt, hvit glanset og krem glanset.
Les mer

Fant du det du lette etter?