Her presenterer vi noen løsninger for behovsstyring av lys, varme og ventilasjon i helse-, kontor og industribygg. Våre løsninger gir nok lys, varme og ventilasjon uten å sløse. Behovsstyring reduserer kun utgiftene - komforten opprettholdes.

Moderne løsninger gir store besparelser

Det er mye å spare på riktig styring av lys, varme og ventilasjon. Ikke bare gir det et bedre inneklimaog godt miljø, det gir også store økonomiske besparelser. I tillegg oppnås en ekstra gevinst; økt effektivitet og bedret trivsel. 

Lys, varme og ventilasjon er store utgiftsposter i driften av bygg. I en hektisk hverdag vil vi påstå at de færreste lykkes med en god og økonomisk styring av lys, varme og ventilasjon uten automatiserte løsninger. Med behovsstyring fra Micro Matic kan energikostnadene reduseres med 35 - 70 %.

  • Bevegelsesmeldere styrer lyset
  • Termostater regulerer temperaturen
  • CO2- og temperaturregulatorer regulerer ventilasjonen

Energimerking av bygg

Fra 1. januar 2010 kom det krav om energimerking av bygg. Våre produkter vil hjelpe deg med å oppnå best mulig energiklassifisering, noe som vil gjøre bygget mer attraktivt på eiendomsmarkedet.

Les mer på www.energimerking.no

Våre løsninger kan installeres i eksisterende anlegg

Med løsninger fra Micro Matic behøver du ikke å ta utgiftene med å skifte hele det elektriske anlegget. Våre komponenter og systemer kan monteres i eksisterende anlegg. Din lokale installatør eller rådgiver hjelper deg med å finne riktige løsninger for ditt behov.

Fant du det du lette etter?