Micro Matic logo
Logg inn

Lysbryteren, hjemmets kunstverk

De små tiltakene som kan skape et moderne innemiljø

Vi nordmenn er kjente for å bry oss om innemiljø. Vi liker å ha det fint rundt oss og investerer mye tid og kjærlighet i å pleie og vedlikeholde hjemmene våre. Store deler av livet blir levd innendørs, og miljøet vi lever i påvirker både humør, kreativitet og produktivitet.

Så, hvorfor har mange husstander i Norge standard lysbrytere?

Kunnskap om muligheter

Lysbryteren er en teknisk strømbryter vi alle forholder oss til i hverdagen, enten i en eldre variant hvor du fysisk dytter bryteren opp eller ned, eller i nyteknologisk variant med lysstyring på smarttelefon eller annen styringssentral. I 2020 kan lysbryteren styre mye mer enn bare lys. Vi kan kontrollere inneklima, solskjerming, musikk og sikkerhetssystemer. Inntoget av smarthus har satt søkelyset på design av lysbrytere og betjeningsflater, men det er ikke noe i veien for å modernisere lysbrytere selv om du ikke har et smarthus.

I en fase med renovering eller nybygg investerer du både tid og ressurser og tar mange valg for å forme boligen slik du ønsker at den skal se ut, men hva med lysbryteren? Hvorfor ikke gi resultatet en gjennomført finish og installere innbydende lysbrytere som matcher interiøret?

Oppdag hvilke muligheter du har med installasjonsmateriell fra Micro Matic

Det er slettes ikke alle som er klar over de valgene man har ved utskiftning eller installasjon av lysbrytere. Det skyldes ofte at installatøren/elektrikeren kun får beskjed om å montere en lysbryter. Når verken kunden eller installatøren tar opp valgmulighetene, installeres en standard bryter av enkleste sort. For de fleste er lysbryteren et rent funksjonsobjekt som skal skru lyset av eller på. Faktum er at den kan harmonere med interiøret og bli en del av helheten du skaper i din bolig.

Om du er usikker på farge, materialer eller form kan du bruke appen "Gira Designkonfigurator" som lar deg visualisere hvordan bryteren faktisk vil ta seg ut på veggen.

Gira Esprit fra Micro Matic vist i linoleum og bjørkefinér (finnes også i aluminium, krom, glass og edelstål)

Skap uttrykk, kompletter interiøret og utform en helhet i ethvert rom

Lysbryter med design er ikke forbeholdt eksklusive boliger. Prisforskjellen på vanlige lysbrytere og designbrytere trenger ikke å være stor. Lysbrytere og stikkontakter får du i mange forskjellige farger, materialer og stiler. Alt fra industriell, minimalistisk og moderne til romantisk og klassisk.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.