Micro Matic logo
Logg inn

Webapp for fjernstyring av varmen

Med Microtemp Sentralstyrings webapp er varmestyringen alltid lett tilgjengelig der du er, via internett på mobil, pc eller nettbrett.

Webapp

Systemets plattformuavhengige webapp har identisk brukergrensesnitt på alle enheter, og vil derfor se lik ut for alle brukere, uavhengig av utstyr og operativsystem.

Trygg og enkel tilgang med pålogging

Antall brukere er ubegrenset, men pålogging kreves. Etter pålogging får du rask tilgang til ditt varmestyringssystem med alle kjernefunksjonene på webappens startside.

Én brukerkonto - flere anlegg

Brukerkontoen kan benyttes til flere anlegg, slik at du kan veksle mellom bolig og hyttevarme i samme webapp. Anleggene styres individuelt og brukergrensesnittet er identisk.

Link til webapp

Tre hovedmodus

Webappen har tre hovedmodus lett tilgjengelig på startsiden.

Til daglig vil automodus dekke husholdningens varmebehov, og være det moduset som oftest er aktivt. For dager som avviker fra normalen er alle endringer kun få trykk unna. Aktivt modus er markert med rød farge i webappen for rask statusoversikt.

Auto

Standardinnstilling med auto­matiske tidsprogrammer tilpasset husholdningen, for maksimal sparing og komfort.

Komfort

Komfortmodus setter alle termo­stater i komforttemperatur i ønsket antall timer, eksempelvis om du er hjemme fra jobb en dag.

Ferie og frostsikring

Ferie (kun bolig)

Feriemodus benyttes for langvarig senkning av temperaturen mens du er på ferie. Moduset er datobasert med automatisk tilbakestilling til autoprogram når du kommer hjem igjen.

Frostsikring (kun fritidsbolig)

Frostmodus er for innstilling av minimumstemperatur (5-10°C) for å forhindre frostskader når fritidsboligen ikke er i bruk. Perfekt for hytteeiere.

Tidsprogram

I tidsprogrammene defineres periodene du ønsker komforttemperatur, og periodene tem­peraturen kan senkes for å spare strøm.

Termostatene er fabrikkinnstilt med et typisk ukeprogram som deler døgnet i inntil 4 perioder tilpasset standard døgnrytme. Alle parametere kan justeres for maksimal brukertilpasning; antall perioder, tidspunkter og temperatur.

Mandag - Fredag

  • Morgen: 06:00-08:00 25 °C
  • På arbeid: 08:00-16:00 20 °C
  • Hjem: 16:00-22:30 25 °C
  • Natt: 22:30-06:00 20 °C

Lørdag - Søndag

  • Dag: 08:00-23:00 25 °C
  • Natt: 23:00-08:00 20 °C

Eksempelet viser fabrikkinnstilt program for gulvføler.

Varmestyring rom for rom

Hvert rom eller sone har sitt eget bruksmønster og noen rom brukes kanskje bare av én person. Alle termostatene i systemet kan programmeres helt individuelt for skreddersydd komfort.

I webappen får du enkel tilgang, oversikt og status på alle varmekildene rom for rom. Her kan du overstyre automodus ved å heve eller senke temperaturen ved behov. Termostaten vil returnere til automodus ved neste periode i tidsprogrammet.

eNet tilkoblet

Microtemp Sentralstyring har mulighet for ekstern link til Gira eNet. eNet er en trådløs smarthusløsning for styring av lys, persienner og andre apparater i smarte scenarioer. Ved å kombinere systemene får du et komplett smarthus, linket sammen i webappen.

Les mer om eNet - trådløst smarthus

Link til webcam

I Microtemp Sentralstyring kan du legge en direktelink til webkamera på webappens hjemskjerm. Da får du bolig/hytte-installasjonen samlet under ett og samme ikon på smarttelefonen. Praktisk og oversiktlig for alle brukere.

 

Sjekk også termostaten Microtemp WiFi

Microtemp WiFi MWD5 er en allsidig «alt-i-ett»-termostat med tilhørende app, og mulighet for stemmestyring.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.