Micro Matic logo
Logg inn

Microtemp MWD5 WiFi-termostat

WiFi-termostaten med mulighet for stemmestyring - møt Microtemp MWD5. En allsidig «alt-i-ett»-termostat med fjernstyring, app og mulighet for strømprisstyring gjennom Fortum-appen. **

Smart og fleksibel WiFi-termostat

Microtemp WiFi MWD5 er en 16A "alt-i-ett" digital urtermostat som kan styres med App for iOS og Android - uavhengig av hvor du befinner deg. For Fortum-kunder kan termostaten også styres etter strømprisen, ved hjelp av Fortum sin app.

Termostaten har 2-polet bryter, dobbelt følersystem, lærefunksjon, «åpent vindu»-funksjon og fabrikkinnstilt spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn.

MWD5 er kompatibel med en rekke følere, som gulvføler, innebygdføler og ekstern romføler. Termostaten er oppe og går etter bare 5 trykk, og tilkobling til WiFi og App er valgfri.

  • App for Android og iOS
  • Støtter strømprisstyring via Fortum sin app (beta**)
  • Støtter stemmestyring via Google Assistant
  • Stor berøringsskjerm i farge
  • Norsk meny
  • Rask å montere - enkel å bruke

Integrasjon mot strømleverandøren Fortum

Alle Microtemp MWD5-termostater, både nye og gamle, kan nå overstyres i Fortum-appen* (beta**). Det betyr at så lenge termostaten er tilkoblet nettverk (WiFi) kan sluttbruker spare penger ved å automatisk redusere strømforbruket når strømmen er dyrest.

Integrasjon mot flere strømleverandører er under utvikling.

Spesielt egnet for parkett, flis- eller steingulv

Dobbelt følersystem muliggjør regulering av romtemperatur og minimum/maksimumbegrensning av gulvtemperaturen. Dette gjør termostaten spesielt egnet for parkett og flis- eller steingulv. Termostaten har 2-polet bryter og kan styre en last på inntil 3600W.

Lærefunksjonen innebærer at termostaten lærer seg når den må starte oppvarmingen for å oppnå temperaturnivåene som er satt i spareprogrammet. Den har i tillegg en «åpent vindu»-funksjon som gjør at den skjønner om man har åpnet et vindu eller en dør, slik at den ikke overkompenserer med varme mens man lufter.

For en enda lekrere installasjon kan MWD5 kombineres med designrammer fra Gira.

Appstyring

WiFi-termostaten MWD5 fjernstyres enkelt fra hvor du enn måtte befinne deg ved hjelp av vår intuitive og stilrene App for iOS og Android. Eksempelvis er det enkelt å slå på varmen på hytta fra bilen eller kontoret.

Søk etter "Microtemp WiFi MWD5" i App Store eller Google Play for å laste den ned gratis. Appen kommer med installasjonsveiledning, som gjør det enkelt å opprette en bruker og koble til termostatene.

I Appen kan du blant annet:

  • Gruppere termostater i soner etter behov
  • Enkelt tilpasse spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn
  • Sette ønskede termostater i feriemodus eller frostsikring
  • Tidsbegrenset overstyring av spareprogrammet for den enkelte termostat/sone med modusene "boost", "komfort" eller "øko" for de gangene man avviker fra spareprogrammet

Stemmestyring via Google Assistant

Microtemp MWD5 kan integreres i Google Home-appen og dermed styres med stemmen ved hjelp av Google Assistant. Det er mulig å sette MWD5 i system med panelovner, lys, varmepumper, solavskjerming og andre produkter så lenge de også er kompatible med Google Assistant. Slik kan man kombinere flere produkter og styre de fra en og samme app.

Beskyttelsesfunksjon

Termostaten har galvanisk skille mellom sterkstrøm og følerkrets, noe som reduserer sjansen for elektriske støt og brann. I tillegg består alle Microtemp termostater av selvslukkende halogenfri plast som ytterligere reduserer muligheten for branntilløp og spredning.

Montering og oppsett

MWD5 bygger bare 22 mm inn i veggboks og har den velkjente Microtemp monteringsvennligheten. Termostaten er beregnet for montering i standard veggboks eller direkte på vegg. Etter at strøm og føler er koblet til, er MWD5 oppe og går etter kun 5 trykk.

Termostaten tilkobles WiFi manuelt eller med WPS. Appen inneholder en konfigurasjonsveiledning som gjør tilkoblingen svært enkel. Se gjerne vår film om oppstart og tilkobling til app for ytterligere informasjon om montering og konfigurering.

-----

* Micro Matic Norge er ikke ansvarlig for Fortum sine valg.
** Integrasjon og funksjonalitet er i betastadiet. Endringer kan derfor forekomme.

Finn forhandler

Micro Matics produkter og løsninger er tilgjengelig gjennom forskjellige forhandlere avhengig av om du er proff- eller privatkunde.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.