Micro Matic logo
Logg inn
Bilde. WiFi-termostat i svart matt på vegg

Wifi-termostat: Microtemp MWD5

WiFi-termostat med mulighet for stemmestyring – møt Microtemp MWD5! En allsidig «alt-i-ett» WiFi-termostat med fjernstyring, app og mulighet for strømprisstyring gjennom Fortum-appen.

Smart og fleksibel WiFi-termostat

Microtemp WiFi MWD5 er en 16A "alt-i-ett" digital urtermostat som kan styres med App for iOS og Android – uavhengig av hvor du befinner deg. Termostaten har 2-polet bryter og kan styre en last på inntil 3600W. Den har også dobbelt følersystem, smart adaptiv lærefunksjon, «åpent vindu»-funksjon og fabrikkinnstilt spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn.

MWD5 er kompatibel med en rekke følere, som gulvføler, innebygdføler og ekstern romføler. Termostaten er oppe og går etter bare 5 trykk, med valgfri tilkobling til WiFi og app.

  • App for Android og iOS
  • Støtter strømprisstyring via Fortum sin app (beta**)
  • Støtter stemmestyring via Google Assistant
  • Stor berøringsskjerm i farge
  • Norsk meny
  • Rask å montere - enkel å bruke

Microtemp MWD5 på ett minutt

Appstyring for termostat

WiFi-termostaten MWD5 fjernstyres enkelt fra hvor du enn måtte befinne deg, ved hjelp av vår intuitive og stilrene App for iOS og Android. Eksempelvis er det enkelt å slå på varmen på hytta fra bilen eller kontoret.

Søk etter "Microtemp WiFi MWD5" i App Store eller Google Play for å laste den ned gratis. Appen kommer med installasjonsveiledning, som gjør det enkelt å opprette en bruker og koble til termostatene.

I appen kan du blant annet:

  • Gruppere termostater i soner etter behov.
  • Enkelt tilpasse spareprogram med inntil 6 hendelser per døgn.
  • Sette ønskede termostater i feriemodus eller frostsikring.
  • Tidsbegrenset overstyring av spareprogrammet for den enkelte termostat/sone med modusene "boost", "komfort" eller "øko" for de gangene man avviker fra spareprogrammet.

WiFi-termostaten Microtemp MWD5 kan styres ved hjelp av app, med stemmen eller etter strømprisen (Fortum-kunder) - og selvsagt direkte på det store fargedisplayet.

Strømprisstyring av termostat for Fortum-kunder

Alle Microtemp MWD5-termostater, både nye og gamle, kan nå styres i Fortum-appen (beta). Det betyr at så lenge termostaten er tilkoblet nettverk (WiFi) kan sluttbruker spare penger ved å automatisk redusere strømforbruket når strømmen er dyrest.

Integrasjon mot flere strømleverandører er under utvikling.

Microtemp Wi-Fi-termostat MWD5 i svart matt og Fortum appen

Alle Fortum-kunder kan styre termostaten etter strømprisen. Bare legg til Microtemp MWD5 i Fortums-appen.

Stemmestyrt termostat via Google Assistant

Microtemp MWD5 kan innlemmes i Google Home-appen og slik styres med stemmen ved hjelp av Google Assistant. Det er fullt mulig å sette MWD5 i system med panelovner, lys, varmepumper, solavskjerming og andre produkter, så lenge de også er kompatible med Google Assistant. Slik kan flere produkter kombineres og styres fra en og samme app.

"Hei Google! Øk temperaturen på badet med to grader". Microtemp MWD5 har integrasjon for Google Home.

Montering av MWD5

MWD5 bygger bare 22 mm inn i veggboks og har den velkjente monteringsvennligheten til Microtemp-serien. Termostaten er beregnet for montering i standard veggboks eller direkte på vegg. Etter at strøm og føler er koblet til, er MWD5 oppe og går etter kun 5 trykk.

Koblingsskjema for WiFi-termostaten Microtemp MWD5

Installasjon og programmering av MWD5

Termostaten tilkobles WiFi manuelt eller med WPS. Appen inneholder en konfigurasjonsveiledning som gjør tilkoblingen svært enkel. Dersom termostaten er tilkoblet nettverk men ikke får kontakt med server, kan det hende ruterens brannmur hindrer kontakt med serveren. Kontroller at port 9513 og 9514 i ruteren er åpne.

Beskyttelsesfunksjon

Termostaten har galvanisk skille mellom sterkstrøm og følerkrets, noe som reduserer sjansen for elektriske støt og brann. I tillegg består alle Microtemp termostater av selvslukkende halogenfri plast som ytterligere reduserer muligheten for branntilløp og spredning.

Mer informasjon

Se gjerne også vår film om oppstart og tilkobling til app for ytterligere informasjon om montering og konfigurasjon.

Smart termostat for parkett, flis- og steingulv

Forskjellige gulv har forskjellige behov. Et tynt tregulv eller parkett varmes raskt opp, men er sensitivt for raske temperatursvingninger og tåler dårlig for høye eller for lave temperaturer. Et slikt gulv blir også raskt kaldt når varmen reduseres eller skrus av. I motsetning vil et flis- stein- eller betonggulv ta lenger tid å varme opp, men når det først er varmt holder det lenge på varmen. Disse gulvene tåler også høye og lave temperaturer mye bedre enn parkett og tregulv.

Tilpasser seg gulvtype

Microtemp MWD5 «forstår» hvilken type gulv den varmer opp, og tilpasser oppvarmingen etter både sluttbrukers og gulvets behov. Det kan for eksempel settes maksimums- og minimumsbegrensning for temperaturen i tregulv, slik at disse ikke overskrides og gulvet påføres skader.

Adaptiv lærefunksjon

Den adaptive lærefunksjonen til MWD5 lærer seg rutinene til sluttbruker og tilpasser oppvarmingen etter behov. Lærefunksjonen innebærer at termostaten forstår når den må starte oppvarmingen for å oppnå temperaturnivåene som er satt i spareprogrammet til riktig tidspunkt. Den har i tillegg en «åpent vindu»-funksjon som registrerer raske temperaturfall – slik som når det åpnes et vindu – og ikke overkompenserer med mer varme mens det luftes.

«Ring hytta varm» med WiFi-termostat

Det er ingen grunn til å komme frem til kald hytte. Med Microtemp MWD5 på hytta kan sluttbruker enkelt «ringe hytta varm» når hen reiser hjemme fra – og komme frem til en ferdig oppvarma hytte. Når hytteturen er over, er det enkelt å sette termostaten i «frostsikringsmodus». Da opprettholdes en fastsatt minimumstemperatur, som verner vann og avløp, samt hindrer frostskader i gulv og vegger.

Lekkert design til MWD5

For en enda lekrere installasjon kan WiFi-termostaten Microtemp MWD5 kombineres med eksklusive designrammer fra Gira. Med en moderne og skreddersydd designramme er ikke termostaten lenger «bare» en termostat – men en naturlig del av rommets interiør og utrykk.

Se det store utvalget rammer

Sosial- og miljømessig bærekraft

I Micro Matic tar vi klimautfordringene på alvor. Vi har derfor iverksatt en rekke tiltak som reduserer Microtemp-termostatene sitt fotavtrykk så mye som mulig.

Emballasjen produseres i FSC-sertifisert papp og er helt fri for plast. I tillegg til å redusere emballasjens klimaavtrykk er det enklere for deg å resirkulere esken.

Nordisk produksjon

Termostatene produseres i Danmark. Produksjon i et nordisk land gir deg ekstra trygghet for at termostatene virker som de skal og at de er produsert av arbeidsfolk som behandles på skikkelig vis.

Reduserer mengden unødvendig plast

I de fleste tilfellene installeres termostaten i flerhullsramme eller en designramme fra Gira. Derfor leveres termostaten i «svart matt»-utførelse og alle frontdeksler uten ramme. Dette grepet alene forventes å redusere mengden unødvendig plastavfall med over 400 kg i året.

Lang teknisk levetid

Viktigst er det likevel at vi håper Microtemp MWD5 på sikt vil reduserer andelen termostater som installeres, og med det utslippene fra produksjon og transport. Termostatene har svært lang teknisk levetid og tilfredsstiller våre strenge kvalitetskrav. Målet er at når du installerer en Microtemp-termostat, trengs det ikke ny termostat på mange – mange – år.

Dette er Microtemp MWD5-termostatene

Finn forhandler

Micro Matics produkter og løsninger er tilgjengelig gjennom forskjellige forhandlere avhengig av om du er proff- eller privatkunde.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.