Micro Matic logo
Logg inn

Microtemp Sparetermostater

Med sparetermostater kan du sette opp spareprogram med dag- og nattsenkning tilpasset husstandens døgnrytme. Slik oppnår du maks komfort, samtidig som du sparer strøm.

Med sparetermostater kan du sette opp spareprogram med dag- og nattsenking tilpasset husstandens døgnrytme. Slik oppnår du maks komfort, samtidig som du sparer strøm.

Enkelt og automatisk med spareprogram

De aller fleste av våre termostater gir mulighet for automatisk senkning av temperaturen mens du sover (nattsenkning) og mens du er på jobb (dagsenkning). Når du våkner og når du kommer hjem har temperaturen steget til din komforttemperatur. Pengene du sparer kan du bruke på noe langt hyggeligere enn strømregningen. Noen termostater har eget innebygget ur eller timer for sparetemperatur, mens andre trenger signal fra et eksternt ur. Velges et ur med flere kanaler, kan varmen styres individuelt i flere soner.

Varme tilpasset døgnrytmen

En termostat med innebygd spareprogram gir deg størst sparepotensial. I tillegg til nattsenking kan du senke temperaturen på dagtid mens familien er på jobb og skole eller sette varmen i ”feriemodus” når du reiser bort. Velg mellom ferdige programmer eller skreddersy dine egne. En urtermostat gir deg god mulighet til å kombinere komfort og strømsparing.

Døgnprogram er spareprogram

Et spareprogram kan bestå av opptil 6 hendelser (temperaturnivåer) i døgnet. Det innebærer eksempelvis komfortvarme i rom som brukes om morgenen, senkning av all temperatur mens du er på jobb, komforttemperatur i rom som blir brukt på ettermiddagen/kvelden og til slutt temperatursenkning om natten mens du sover.

Skulle du fryse en kveld, kan du enkelt øke varmen direkte på termostaten for en kortere periode. Temperaturen vil automatisk justeres tilbake til programinnstillingen ved neste hendelse i spareprogrammet.

Ferieinnstilling

Reiser du på ferie, kan anlegget settes i feriemodus. Ved å velge hjemkomstdato i displayet kan du komme hjem til ferdig oppvarmet bolig.

Appstyring

Dersom du velger en termostat som er tilkoblet internett, kan du gjøre alle innstillinger på mobilen og aktivere/deaktivere spareprogram fra "hvor som helst". På denne måten kan du for eksempel endre fra frostsikring til komfortmodus kvelden før dere reiser på hytten, og komme frem til ferdig oppvarmet hytte. Veldig praktisk, og bidrar til å øke komforten.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.