Micro Matic logo
Logg inn

Sentralstyrte termostater med app

Med en sentralstyrt varmeløsning kan du styre flere varmekilder samtidig fra brukervennlig app. Løsningen egner seg både for hus og hytte, i nybygg eller ved renovering.

Energisparing og komfort

Micro Matic tilbyr to dedikerte systemer for energieffektiv varmestyring i tillegg til kablede og trådløse smarthusløsninger.

WiFi-termostaten MWD5 og Microtemp Sentralstyring byr på en rekke fordeler man ikke får ved bruk av frittstående termostater. Dette er løsninger for deg som ønsker full kontroll med mulighet for fjernstyring, større grad av automasjon og alle sparefunksjoner tilgjengelig enten det er hjemme eller på hytta.

Døgnstyring og scenarioer

I systemløsninger programmeres ukesplaner og scenarioer enkelt på mobil, nettbrett eller pc, for maksimal komfort og energisparing. Det er også svært enkelt å justere temperatur og gjøre permanente endringer i appen.

Sikre skyløsninger

Microtemp Sentralstyring og MWD5 benytter sikre skyløsninger og krever ikke konfigurering av bredbåndsruter i normale privatboliger. Dersom det ikke er tilgang til fast internettforbindelse kan du fint benytte seg av mobilt bredbånd.

Økt boligverdi

Undersøkelser viser at boliger med smarte kvalitetsløsninger er mer ettertraktet blant boligkjøpere enn enklere og mindre helhetlige løsninger uten sparefunksjon. Dette genererer dermed høyere salgspris, og den funksjonaliteten flest ønsker seg er nettopp varmestyring (ref. Byggmesteren 2017).

Fjernstyring av varme på hytta

Varmestyring med app er en perfekt løsning for norske hytter - og er både komfortabel og sikker. Via appen har du tilgang til varmestyringen uansett hvor du er. Da er det enkelt å aktivere komfortmodus dagen før hyttebesøket, og frostsikring når hytta ikke er i bruk.

Hva skal du velge når?

Microtemp WiFi

WiFi-termostaten MWD5 er designet for å tilby appstyrt varme for enkeltstående små til mellomstore leiligheter, hus og fritidsboliger hvor det bare er et knippe soner med gulvvarme som skal styres. Termostaten kan overstyres via Fortum-appen for strømprisstyring, og er kompatibel med Google Assistant for stemmestyring.

Microtemp Sentralstyring

Microtemp Sentralstyring egner seg for litt større hus og fritidsboliger hvor det er mange varmesoner som skal styres. Systemet er også lagd for å gjøre det enkelt å samle styring av både hus og hytte i samme app. I tillegg får du et bredere utvalg med blant annet skinnemonterte termostater for skjult installasjon og trådløs IR-føler.

Smarthus

Kablet eller trådløst smarthus egner seg for dem som ønsker å samle alle funksjoner i ett og samme system. Her kan du knytte sammen styring av varme og lys, solavskjerming, adgangskontroll, multimedia og mye mer. Mulighet for stemmestyring via Google og Amazon er også mulig.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.