Micro Matic logo
Logg inn

Trådløse brytere og dimmere

Med en trådløs, batteridrevet bryter eller dimmer er du helt uavhengig av ledninger og veggbokser. Bryterne plasserer du der det er mest hensiktsmessig, uansett om det er på en glassvegg eller på en vakker tømmervegg.

En trådløs bryter betyr at du slipper sjenerende ledninger på veggen. Dermed kan du plassere den selv på vakre tømmervegger eller på andre synlige steder som du ellers ville kviet deg for å legge opp strøm.

Med eNet-systemet, plasseres en liten "aktuator" i forbindelse med lampen. Aktuatoren kan være en dimmer eller et relé som skrur lampen på og av. Aktuatoren kommuniserer med den trådløse eNet-bryteren. Uansett om du vil styre en dimmer eller et relé, er bryteren den samme. For å dimme, holder du bare knappen inne til lysstyrken er slik du vil ha den. Bryterene er smale og lette, og kan enkelt festes selv på glassvegger. Skulle du angre på plasseringen og ønske å flytte bryteren, gjør du det selv på et øyeblikk uten å etterlate stygge merker på veggen.

Lang batterilevetid

Bryterne har en minimum batterilevetid på 5 år. Når batteriet begynner å gå tomt, lyser LED-indikatoren i 3 sekunder etter trykk for å varsle. Brukerne kan selv enkelt ta bryteren ned og bytte batteriet (1 x CR 2450N) som er plassert lett tilgjengelig på baksiden.

Trådløs kommunikasjon med aktuator

De trådløse bryterne i eNet-serien kommuniserer med en aktuator som plasseres i forbindelse med elementet som skal styres. Serien inkluderer både relé og dimmer, i form av tavleaktuatorer for plassering i sikringsskap, og miniaktuatorer som kan plasseres i apparatboks, utenpåliggende boks eller i monteringsadapter.

Med riktig ramme, blir bryteren en lekker del av interiøret

Gira leverer et bredt sortiment designrammer i ulike former, farger og materialer. Flere av seriene har mottatt anerkjente designpriser som Red Dot og IF Design Award.

Bildet viser 2-hulls ramme i designet Gira Esprit Linoleum Multipleks.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.