Micro Matic Norge AS leverer elektromateriell, styringssystemer og smarte løsninger for elektro og HVAC.

Våre utvalgte leverandører er blant de fremste i Europa innenfor sine satsningsområder. Dette sikrer at vi kan oppfylle vår målsetting om å være ledende når det gjelder å tilby nye og innovative løsninger. Vi legger vår stolthet i å levere produkter av høy kvalitet, kombinert med brukervennlighet i alle ledd. Dette sikrer oss en av bransjens beste produktporteføljer!

Micro Matic Norge AS ble stiftet i 1969, og holder til i Asker, med distriktskontorer i Bodø, Trondheim, Bergen og Haugesund. Per i dag er vi ca. 60 ansatte. Vi er i en ekspansjonsfase, med dertil varierte arbeidsdager, høyt tempo og spennende framtidsutsikter. Vi har engasjerte norske eiere som både vil og kan satse med oss mot nye høyder.

Nylig fusjonerte vi med Scandinavian Electric AS som tilfører oss ytterligere kvalitetsprodukter og kompetanse. Les mer om fusjonen her

Visjon 

Vi gjør norske bygg smartere

Verdier

For Micro Matic er våre verdier en rettesnor som vi aspirerer mot å følge, eksternt såvel som internt. Slik mener vi å kunne forbedre enhver relasjon og skape gode dialoger. Våre verdier er:

  • Positiv
  • Pålitelig
  • Verdiskapende

Jobb i Micro Matic

Kunne du tenke deg en jobb hos oss? Som ansatt i Micro Matic Norge AS blir du del av et høykompetent miljø, med noen av markedets beste fagpersoner innen sine felt. Vi satser på våre ansatte, og er overbevist om at engasjerte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har. Med en fremoverlent holdning skaper vi sammen en vinnerkultur der kvalitet, langsiktighet og fornøyde kunder står i fokus.
Se ledige stillinger i Micro Matic