Med trådløse, batteridrevne brytere kombinert med dimmere og releer for skjult installasjon, er du helt uavhengig av ledninger og veggbokser. Bryterne plasserer du der det er mest hensiktsmessig, uansett om det er på en glassvegg eller på en vakker tømmervegg.

En trådløs bryter betyr at du slipper sjenerende ledninger på veggen. Dermed kan du plassere den selv på vakre tømmervegger eller på andre synlige steder som du ellers ville kviet deg for å legge opp strøm.


Med eNet-systemet, plasseres eksempelvis en liten "aktuator" i forbindelse med lampen. Aktuatoren kan være en dimmer eller et relé som skrur lampen på og av, og vil ikke være synlig. Den batteridrevne eNet-bryteren kommuniserer trådløst med aktuatoren, slik at du kan styre lampen fra den trådløse bryteren. Den trådløse bryteren kan leveres med 1 eller 3 knapper slik at bryteren kan styre flere forskjellige ting. Bryterene er smale og lette, og kan enkelt festes selv på glassvegger. Skulle du angre på plasseringen og ønske å flytte bryteren, gjør du det selv på et øyeblikk uten å etterlate hull i veggen. Den kan også ligge løst, slik at du kan ta den med deg, hvis du vil.

Lang batterilevetid

Bryterne har en minimum batterilevetid på 5 år. Når batteriet begynner å gå tomt, lyser LED-indikatoren i 3 sekunder etter trykk for å varsle. Brukerne kan selv enkelt ta bryteren ned og bytte batteriet (1 x CR 2450N) som er plassert lett tilgjengelig på baksiden.

Trådløs kommunikasjon med aktuator

De trådløse bryterne i eNet-serien kommuniserer med en aktuator som plasseres i forbindelse med elementet som skal styres. Serien inkluderer både relé og dimmer, i form av tavleaktuatorer for plassering i sikringsskap, og miniaktuatorer som kan plasseres i apparatboks, utenpåliggende boks eller i monteringsadapter.

Med riktig ramme, blir bryteren en lekker del av interiøret

Gira leverer et bredt sortiment designrammer i ulike former, farger og materialer. 

Fant du det du lette etter?