Micro Matic logo
Logg inn

Energitilskuddsordningen: Teknologien og kompetansen du kan trenge

Nesten 3200 bedrifter har så langt fått innvilget tilskudd til energibesparende tiltak gjennom energitilskuddsordningen. Nå skal alle tiltakene gjennomføres – i løpet av de to neste årene. Summen på de samlede investeringene er svimlende 5 milliarder kroner!

Micro Matic har teknologien og kompetansen du trenger for å gjennomføre tiltakene du har søkt om støtte for.

Micro Matic forklarer: Hva er energitilskuddsordningen?

Energitilskuddsordningen er et tilbud fra regjeringen til bedrifter og næringsliv. Formålet er å fremme investering i energibesparende tiltak ved at bedrifter kan søke om å få inntil 50 % av investeringskostnaden tilbakebetalt.

Eksempler på tiltak er behovsstyrt ventilasjon, strømmålere for energiovervåking og tilhørende delbare strømtrafoer for en effektiv installasjon uten strømstans.

Energieffektivitet er vår ekspertkompetanse

I mer enn 50 år har Micro Matic levert elektroprodukter til norsk næringsliv. Vårt mantra er «smartere bygg». Det vises i våre teknologier og produkter, som hjelper driftspersonell å ta bedre avgjørelser i hverdagen – eller lar bygget «styre seg selv».

Ifølge næringsminister Jan Christian Vestre vil energitilskuddsordningen i første runde bidra til å redusere energiforbruket med opptil 550 gigawattimer i året. Innsparingene gir dermed bedriftene høyere konkurransekraft og bidrar til forbedret kraftbalanse i et allerede presset strømnettet. Det kan være særlig viktig i kystområder og grisgrendte strøk, hvor nok strøm til alle ikke lenger alltid er realiteten.

Micro Matic bistår næringslivet med energieffektivitet

Energitilskudd på ett minutt

Våre energibesparende produkter, som omfattes av energitilskuddsordningen

Micro Matic har en rekke energibesparende produkter og løsninger som omfattes av energitilskuddsordningen. I tillegg kan vi bistå med en rekke andre tiltak – for bedrifter som ønsker å gå «de ekstra milene».

Snakk med en av våre eksperter i dag, for en vurdering av hvilke tiltak som passer best for deg.

Energiledelse, styringssystemer, måling for EOS (energioppfølgingssystem)

Behovsstyrt ventilasjon

Utskifting av varmegjenvinner for ventilasjon

Varmestyring

Behovsstyrt lys

KNX

Kom i gang — gjør miljøet og lommeboka en tjeneste!

Har du potensiale til å energieffektivisere ditt bygg eller anlegg? Ta kontakt med oss, så kan vi sammen avdekke dine muligheter til å spare energi.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.