Micro Matic logo
Logg inn

Han er ny distriktssjef for Østlandet

Trenden er tydelig: Tidligere ansatte kommer tilbake til Micro Matic! Med seg i bagasjen har de verdifull erfaring og ny innsikt i markedene vi jobber i. Men hvorfor kommer de tilbake?

Vi har spurt Christer Brekke Hansen, som 1. januar i år tiltrådde stillingen som account manager for Viken, Vestfold og Telemark. Han testa jobben som teknisk eiendomsforvalter en periode, før han valgte å returnere til Micro Matic.

— Vi er problemløsere i Micro Matic. Vi liker å løse utfordringer – om det er prosjektering, rådgivning omkring valg av produkter og systemer til bygninger, eller om det er noe som ikke fungerer som må fikses. Å være en ressurs for andre, en kompetansepartner, er kanskje det jeg liker best med jobben min, innleder Christer.

Les også: Returnerer som daglig leder – etter fire lærerike år

Bred kompetanse som håndverker, rådgiver og forvalter

Christer begynte i Micro Matic i 2012, etter å ha jobbet flere år som elektriker. Etter ni år på vårt tekniske kundesenter gikk veien videre til teknisk eiendomsforvaltning.

Hvilke erfaringer gjorde du deg som teknisk eiendomsforvalter?

— Det er mye å holde styr på i dagens smarte bygg. Viktigheten av kompetente samarbeidspartnere man kan «sparre» med ble raskt tydelig. Jeg har også fått kjenne på kroppen viktigheten av at produkter og systemer er installert riktig og fungerer som de skal – i tillegg til at man kan få hjelp dersom noe ikke fungerer.

— Jeg kom blant annet over et par Micro Matic-produkter som ikke fungerte optimalt, fordi de var installert litt feil. Da tenkte jeg at hvis installatøren bare hadde tatt en rask telefon til meg på teknisk kundesenter under installasjonen – hvor jeg satt når produktene ble installert – hadde hele problemet vært løst fra starten, forklarer Christer.

Helt naturlig å komme tilbake

Det er en tydelig energisk fagmann som har returnert til Micro Matic. Christer forteller lett og engasjerende om tiden som teknisk eiendomsforvalter.

Hvordan var hverdagen i ny jobb?

— På mange måter bytta jeg bare side av bordet. Møtene var mer eller mindre de samme; hvor vi snakka om løsninger for smarte bygg, men jeg satt der som sluttbruker, ikke leverandør, svarer Christer.

— Samtidig savna jeg Micro Matic. Jeg snakka stadig med gamle kolleger i den nye jobben. Så da en stilling åpna seg, føltes det helt naturlig å komme tilbake.

Les også: Thomas Due-Sørensen: — Å komme hjem til Micro Matic var et enkelt valg

Oppfordret til å søke internt

Etter bare ti måneder på ny arbeidsplass, returnerte altså Christer til Micro Matic.

Hvorfor kom du tilbake?

— Det var ikke noe galt med den nye jobben; det var jeg som ikke passa stillingen, som hadde litt for mye «hvilepuls» for min smak. «It’s not you, it’s me», ler Christer.

— Jeg angrer samtidig ikke på at jeg dro, for erfaringene jeg har med meg tilbake – forståelsen jeg har fått for hvordan hverdagen til kundene våre ser ut – er gull verdt i jobben jeg har nå!

Du har nylig bytta stilling internt i Micro Matic også, sant?

— Ja, det stemmer! Vi ble oppfordra til å søke internt, dersom stillinger åpna seg. Med fortid som både elektriker, teknisk kunderådgiver og teknisk eiendomsforvalter i bagasjen mente jeg at jobben som distriktssjef for Viken kunne passe bra.

— Nå skal jeg ut å være støtteapparat for alle som skal bygge eller ivareta bygg og eiendommer på en god måte, forteller en tydelig engasjert Christer.

Les også: Torkild: — Jeg vil gjøre hverdagen enklere for prosjektlederen

Leverer kvalitet, sammen

Du blir engasjert når vi snakker om dette. Det er godt å være tilbake hos Micro Matic?

— Stemmer det, svarer Christer raskt, med dagens bredeste smil.

Dersom du skulle anbefalt Micro Matic til en mulig fremtidig ansatt; hva ville du sagt?

Christer blir stille og tenker seg om, før han til slutt svarer.

— Det er mye som slår meg som attraktivt, men det viktigste for meg har vært samholdet i gruppa. Det kjente jeg mest på da jeg var borte, og har satt stor pris på etter at jeg kom tilbake. At vi leverer kvalitet, sammen, avslutter den ferske distriktssjefen.

Elektrikere på Østlandet møter fremover Christer i kundemøter og på messer. Book ditt uforpliktende kundemøte i dag, for å høre mer om hvordan Micro Matic kan bistå deg.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.