Micro Matic logo
Logg inn

Adgangskontroll gir et tryggere hjem

Det finnes mange løsninger for adgangskontroll som gjør hverdagen tryggere og enklere for hele familien.

I et KNX smarthus kan du integrere disse og for eksempel bruke belysningen eller høyttaleranlegget i huset til å varsle når noen ringer på. Enhetene passer i Gira designrammer og vil stå i stil til resten av installasjonen.

Porttelefon System 106

Gira System 106 porttelefon på moderne husvegg. Kamera, høyttaler og ringeknapp i aluminium og sort glass.

System 106 er et modulært porttelefonsystem fra den tyske kvalitetsleverandøren GIRA. Det modulære systemet gjør konfigurasjonen meget fleksibel, og systemet kan når som helst tilpasses eller utvides. System 106 styres enkelt fra app og kan fungere som et selvstendig system eller integreres med KNX eller andre automasjonssystemer.

Porttelefon TX_44

Med porttelefonsystemet TX_44 kan du både se og høre hvem som ringer på. Porttelefonsystemet har handsfree betjening og kan integreres med KNX-systemet. Når noen ringer på, kan bildet av gjesten vises på et svarapparat eller på touchskjerm, smarttelefon, PC, videoterminal med stor fargeskjerm eller en Gira G1.

Du kan også koble systemet til lys og lydanlegg, noe som lar systemet reagere dersom noen ringer på eller står ved døra. Eksempelvis kan dette gjøre at lyden dempes eller lyset senkes, for å signalisere at noe skjer.

Hvis du ønsker, kan porttelefonsystemet brukes som intercom.

Styringsteknikken og lydbildet er blant det mest moderne på markedet og alt kan kombineres med lekre designrammer tilpasset interiøret og resten av ditt elektriske anlegg. Dørstasjonen kan dessuten leveres i vandalsikkert design som tåler det meste. Porttelefonsystemet leveres også i ren audioversjon.

For familier med barn som kommer hjem fra skolen til tomt hus, eller for deg som ønsker å slippe nok en nøkkel, vil det være praktisk med et kodetastatur.

Kodetastatur

Med lette trykk på kodetastaturet taster du din personlige kode for å åpne døren. Tastaturet gir en rask og presis respons, avgir en lyd for hvert tall du taster inn og er slitasjefritt for din sikkerhet. Er du ikke hjemme, kan du opprette en engangskode for å slippe noen inn.

Prisvinnende design

Komponentene i porttelefonsystemet kan kombineres med Giras prisvinnende designrammer. Finn din favorittramme her

Interessert i KNX til din bolig eller hytte?

Uansett om du vurderer å utvide et eksisterende, eller installere et nytt, KNX-anlegg hjelper vi deg gjerne videre. Micro Matic har blant landets dyktigste KNX-spesialister. Vi har levert styringsløsninger i flere tiår, og er kjent for høy kvalitet og ekspertise. Vi samarbeider med elektrikeren, og deler gjerne vår kompetanse og erfaring for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

Kontakt oss for informasjon eller hjelp til prosjektering eller programmering av ditt KNX Smarthus.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.