Micro Matic logo
Logg inn

Microtemp MTC4 i hvit matt farge

Alle kjenner Microtemp, og nå leveres den populære termostaten MTC4 som komplett produkt, uten ramme, i hvit matt farge.

Design

Kombiner MTC4 i hvit matt (RAL 9003) med en ramme i samme farge, eller velg en lekker designvariant fra Gira, som f.eks. Gira Esprit hvit matt aluminium som vist på bildet. Du har mange muligheter for å få termostaten til å passe inn i akkurat ditt interiør med Gira designrammer.

Tilgjengelig i 4 farger

Det er lenge siden termostatene bare var tilgjengelig i standard hvit farge. I tillegg til den nye fargen, hvit matt, får du også MTC4 som komplett produkt i svart matt. Begge er rammeløse, av miljøhensyn, da disse ofte monteres i en flerhullsramme. I tillegg finnes det deksler i trendfargen grå matt, og i antrasitt, svart matt og hvit matt – noe som gjør det enkelt å bytte farge i eksisterende installasjoner.

Termostat og regulator i ett produkt

MTC4 kan brukes som regulator eller som termostat med gulvføler og/eller innebygget føler/ekstern romføler. MTC4 er rett og slett en svært brukervennlig all round termostat i høy kvalitet, som også tilfredsstiller kravene til energieffektiv varmestyring med spareprogrammer som kan tilpasses brukerens behov.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.