MicroBrann, en ny og revolusjonerende løsning for brannsikring av ventilasjonsanlegg

Et godt røyk- og brannvern kan redde menneskeliv og begrense skade på eiendom og løsøre til et absolutt minimum. MicroBrann er en ny og revolusjonerende løsning for brannvern i ventilasjonsanlegg, komplett med brannspjeld og brannspjeldstyring.

  • Komplett systemløsning
  • Modbus- og BACnet-kommunikasjon
  • Plug & Play
  • Bus-basert styring

I Micro Matic har vi mål om å heve brannsikkerheten i norske bygg. Det vil vi gjøre gjennom å levere bedre produkter og løsninger, men også gjennom å jobbe aktivt med informasjon og kompetanseheving rundt viktigheten av et moderne og sikkert brannvern.

Moderne systemløsning

- Vi tør påstå at vi med MicroBrann kan tilby markedets mest moderne systemløsning for brannsikring av ventilasjonsanlegg, sier Torkild Bøe, leder for HVAC i Micro Matic.

Systemet er modulbasert, med en unik fleksibilitet som gjør det perfekt for bruk i de fleste typer bygg, enten som et komplett frittstående system, eller integrert mot SD-anlegg. Enhetene kommuniserer både på Modbus- og BAC-net, og er designet på en slik måte at kommunikasjonsprotokoll er enkel å velge/endre når som helst i byggeprosessen.

Utviklet med brukervennlighet i fokus

For å oppnå et godt og sikkert brannvern, må det være lett å prosjektere og sette opp løsningen feilfritt. Dette har vært et viktig fokus i utviklingen av MicroBrann, som er designet for optimal brukervennlighet for både installatør, entreprenør og byggherre.

Hurtigplugger og bus-kabling mellom spjeld og styringssystem gir rask og riktig tilkobling, og man unngår bruk av tid og ressurser på feilsøking. Sentralen har en intuitiv touchskjerm med norsk språk. Software for rask idriftsettelse er ferdig installert ved levering, og sentralen vil automatisk gjenkjenne alle moduler og spjeld som er koblet til systemet. Skulle det være en feilkobling vil man raskt identifisere hvor feilen er. Systemet er oversiktlig med få nivåer, og status for samtlige spjeld vises i den intuitive brannsentralen, eller i byggets SD-anlegg.

Moduler og spjeld leveres ferdig adressert og merket fra Micro Matic. Det er da kun montering som gjenstår. Med merkede spjeld og moduler blir dette en enkel sak!

I løpet av 2018 vil vi besøke de av dere som ønsker ytterligere informasjon om brannsikring av ventilasjonsanlegg. Allerede i dag kan du gjerne ta kontakt om du ønsker ytterligere informasjon.

Nyttige linker: 

Kontakt:

Fant du det du lette etter?