Adgangskontroll gir et tryggere hjem

Det finnes mange løsninger for adgangskontroll som gjør hverdagen tryggere og enklere for hele familien.

I et KNX smarthus kan du integrere disse og for eksempel bruke belysningen eller høyttaleranlegget i huset til å varsle når noen ringer på. Enhetene passer i Gira designrammer og vil stå i stil til resten av installasjonen.

Porttelefon

Med vårt porttelefonsystem kan du både se og høre hvem som ringer på. Porttelefonsystemet har handsfree betjening og kan integreres med KNX-systemet. Når noen ringer på, kan bildet av gjesten vises på et svarapparat eller på touchskjerm, PC, videoterminal med stor fargeskjerm eller en Gira G1. Du kan også koble systemet til lys og lydanlegg. Hvis du ønsker, kan porttelefonsystemet brukes som intercom.

Gira Porttelefonsystem. Dørstasjon, svarapparat og bryter

Styringsteknikken og lydbildet er blant det mest moderne på markedet og alt kan kombineres med lekre designrammer tilpasset interiøret og resten av ditt elektriske anlegg. Dørstasjonen kan dessuten leveres i vandalsikkert design som tåler det meste. Porttelefonsystemet leveres også i ren audioversjon.

For familier med barn som kommer hjem fra skolen til tomt hus, eller for deg som ønsker å slippe nok en nøkkel, vil det være praktisk med et kodetastatur.

Kodetastatur fra Gira - keyless in - portåpner - adgangskontroll fra micro matic

Kodetastatur

Med lette trykk på kodetastaturet taster du din personlige kode for å åpne døren. Tastaturet gir en rask og presis respons, avgir en lyd for hvert tall du taster inn og er slitasjefritt for din sikkerhet. Er du ikke hjemme, kan du opprette en engangskode for å slippe noen inn.

Prisvinnende design

Komponentene i porttelefonsystemet kan kombineres med Giras prisvinnende designrammer. Finn din favorittramme her

Fant du det du lette etter?