Lys er viktig for trivsel, men det betyr ikke at vi trenger full belysning til enhver tid. Lys kan styres etter behov og reguleres etter hvor mye sollys som faller inn i rommet.

Å styre lyset er smart, både for lommeboken og miljøet! Vi glemmer ofte å skru av lyset når vi går ut av et rom. Lar du automatikken styre, kan du redusere energiforbruket til belysning med opptil 70%.

Med en dimmer kan du enkelt justere lyset til ønsket nivå. Du kan skape de rette stemningene og lage behagelig atmosfære, både ute og inne. Lyset kan dimmes enkeltvis, eller inngå i lysscenarier som skaper stemning og som kan hentes frem med ett eneste trykk. I enkelte rom og utendørs erdet lurt å la automatikken styre for å unngå at lys står på til alle døgnets tider.

Automatisk lysstyring styrer lyset etter behov og utnytter dagslyset maksimalt, både utendørs og innendørs. Samtidig får du en mer komfortabel hverdag. Du slipper å bekymre deg over lys som står på når du ikke er hjemme. Når du kommer hjem, trenger du ikke famle i mørket etter lysbryteren. Du vil alltid ha et opplyst inngangsparti som ønsker deg og dine gjester velkommen, men som også kan skremme bort uvedkommende.

Det er viktig å kjenne til mulighetene – først da kan du ta riktige valg for deg og din bolig. Vi gir deg forskjellige løsninger som kan tilpasses dine behov og gjøre hverdagen tryggere og enklere.

Les mer om styring av utelys og innelys.

En bolig har mange lyskilder som kan styres på forskjellige måter. I stuen, på soverommet og på badet er det deilig å kunne dimme lyset og skape stemninger.

En bolig har mange lyskilder som kan styres på forskjellige måter. I stuen, på soverommet og på badet er det deilig å kunne dimme lyset og skape stemninger. Lar du automatikken styre utelys og bodlys, er det både praktisk og energisparende. Tenk over hvordan du ønsker å styre lyset ditt. Kanskje vil du ende opp med andre løsninger enn kun av/på-brytere.

Fant du det du lette etter?