Smarthusbrytere

Smarthusbrytere er programmerbare brytere som kan styre dimmere, reléer og termostater som står i sikringsskapet.

Multifunksjonsbryteren

Denne smarthusbryteren kan erstatte lange rack med dimmere og brytere du ofte ser i en tradisjonell installasjon. Multifunksjonsbryteren leveres med eller uten display for varmestyring og med 1 - 6 vipper. Hver vippe kan programmeres til å styre avanserte scenarier, eller kun en enkelt lampe.

Selv om en lampe kan styres separat, kan den også inngå i et scenarie. Lyset på soverommet kan f.eks. styres individuelt for personlig tilpasning, samtidig som det inngår i borte- og ferie-scenariet for å sikre at lyset er slått av når ingen er hjemme.

Multifunksjonsbryteren monteres gjerne i de fleste rom slik at man alltid har enkel tilgang til favorittstemningene sine.

Trådløs multifunksjonsbryter

Smarthusbryteren kan også leveres i trådløs modell (Gira eNet). Denne drives av batterier og kan festes hvor som helst, også på en glassvegg hvis ønskelig. Dette kan være en god løsning hvis man trenger en ekstra bryter uten at man ønsker å lage hull i veggen eller trekke ledning.

Vanlig vippebryter

Man kan også få helt vanlige vippebrytere for av/på-styring i smarthuset. Du vil ikke merke noen forskjell mellom disse og brytere du ser i en tradisjonell elektroinstallasjon.

Design

Alle bryterne i en smarthus-installasjon kan leveres i lekre design tilpasset ditt interiør.

Fant du det du lette etter?