Micro Matic logo
Logg inn

Trendalarm! Svart matt

Det svarte skaper et eksklusivt og moderne uttrykk som kan freshe opp et hvert nordisk hjem. På denne siden finner du oversikten over alle produkter vi tilbyr i svart utførelse.

Vi har gjort det enkelt for deg å plukke riktige produkter. Last ned skjema med elnummer og gi dette til din installatør, slik at installatøren vet akkurat hvilke produkter du skal ha!

Lys- og varmestyring

Ladestasjon for elbil

Brannsikkerhet med komfyrvakt

Komplett svart elektroinstallasjon

Du kan både kjøpe enkeltstående produkter eller komplette løsninger fra oss. Vi har agentur på det tyske designmerkert Gira, og med designrammen Gira E2 og brytere/innsatser i svart matt får du en trendy elektroinstallasjon.

Med Gira har du mange muligheter innenfor både design og funksjon. Om du ønsker å kombinere svarte matte brytere/innsatser med andre designrammer, som for eksempel i bronse, finner du oversikten over muligheter på Gira design.

Om du er usikker på hva som passer hjemme hos deg, eller hva du skal velge, kan vi hjelpe deg å sette sammen din drømmeløsning!

Flere nyhetssaker

Få med deg hva som rører seg av nye produkter og aktuelle temaer fra Micro Matic om dagen.

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.