Micro Matic logo
Logg inn

Smarte boliger & hytter

Skal du pusse opp, rehabilitere eller bygge nytt, vil smarte valg av elektriske løsninger kunne gi store utslag for livskvalitet og energieffektivitet!

Miljø og bærekraft i vårt hjerte

Miljø og bærekraft ligger vårt hjerte nært, og vi er svært opptatte av å tilby kvalitetssikrede og energieffektive løsninger. Vi har iverksatt flere tiltak for å redusere vårt klimaavtrykk, og er blant annet miljøfyrtårsertifisert og medlem av RENAS og Grønt Punkt.

Vi jobber stolt videre for å redusere vårt klimaavtrykk!

Nyhet!
LED-dimmeren MicroDim ZB250

MicroDim er en klassisk trykk/vri-dimmer for perfekt dimming av LED. Det finnes mange gamle dimmere der ute, som bør byttes med en dimmer tilpasset dagens lyskilder. Med innebygget Zigbee 3.0, åpnes muligheten for smarthusfunksjonalitet – men det er helt valgfritt.

Drømmehytta er smart!

På hytta er ofte primærbehovet sammensatt av kos, hygge og komfort. En smarthytte yter maksimal komfort med et minimum av energiforbruk ved hjelp av intelligente løsninger. Hva er dine behov på hytta? Vi har satt sammen to løsninger for å møte din smarthyttedrøm!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.