Micro Matic logo

Bolig & Hytte

Skal du pusse opp eller bygge nytt, vil smarte valg av elektriske løsninger kunne gi store utslag for komfort, trygghet og effektivitet for alle.

Den moderne hytta skiller seg ikke så mye fra boligen, og behovene er ofte like. Skal du bygge nytt eller pusse opp, er det fornuftig å vurdere en smartere elektroinstallasjon for å øke sikkerheten, bedre komfort, spare tid og selvfølgelig spare strøm.

Ved å legge opp til styring av funksjoner som lys, varme, solskjerming, eller strømuttak, tar du kontroll over elanlegget ditt, og hindrer samtidig unødvendig energibruk. Dette kan du oppnå ved å velge smartere enkeltprodukter, eller løsninger for styring av en eller flere funksjoner i samme system.

  1. Smartere enkeltprodukter
  2. Sentralstyre enkeltfunksjoner (eks. varme)
  3. Alle funksjoner samlet i ett system (Smarthus)

Nyhet!
LED-dimmeren MicroDim ZB250

MicroDim er en klassisk trykk/vri-dimmer for perfekt dimming av LED. Det finnes mange gamle dimmere der ute, som bør byttes med en dimmer tilpasset dagens lyskilder. Med innebygget Zigbee 3.0, åpnes muligheten for smarthusfunksjonalitet – men det er helt valgfritt.

Drømmehytta er smart!

På hytta er ofte primærbehovet sammensatt av kos, hygge og komfort. En smarthytte yter maksimal komfort med et minimum av energiforbruk ved hjelp av intelligente løsninger. Hva er dine behov på hytta? Vi har satt sammen to løsninger for å møte din smarthyttedrøm!

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg best mulig brukeropplevelse og for å sikre at vår netthandelsløsning fungerer optimalt. Ved å trykke 'Godta' godkjenner du bruken av cookies.
Les vår personvernerklæring.